Cameron Dallas Kimdir?

CAMERON DALLAS KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 8 Eylül 1994
DOĞUM YERİ: San BernardinoCA, ABD
YAŞI: 23
BURCU: Başak
BOYU ve KİLOSU: 175 cm., 70 kg.

Hakkında
Cameron Dallas, Instagram’daki resimleri ve Vine'deki komik videolarıyla tanınmış sosyal medya fenomenidir. Instagram'da 20 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. 2014’de komedi filmi Expelled'de (Okuldan Atıldım) ve 2015’de The Outfield adlı filmlerde rol almıştır. 2016'da Netflix kanalında yayınlanan ve dizi halinde gösterilen Chasing Cameron adlı reality şovda oynamıştır.

Şöhret Öncesi
İlk olarak 2012 yılı sonlarında vineler yayınlamaya başlamıştır. Vineleri genellikle ailesi ve arkadaşları hakkındaki şakalardan oluşmaktaydı. Uygulamanın kapatıldığı zamana kadar 9 milyondan fazla takipçisi olmuştur.

Diğer Ayrıntılar
Carter Reynolds ve Matt Espinosa da dahil olmak üzere çeşitli internet fenomenlerinin oluşturduğu MagCon grubunda yer almıştır. 2014 yılının En Popüler Viner’ı seçilerek Teen Choice Ödülü’nü almıştır. Kendini adını taşıyan YouTube kanalıyla 5 milyondan fazla aboneye ulaşmıştır. Nisan 2015’de She Bad adlı single ı ile şarkı söyleme yeteneğini göstermiştir. En iyi arkadaşı Nash Grier’dir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Annesi Gina tarafından yetiştirilmiştir ve sosyal medyada da aktif olan Sierra adında bir ablası vardır. 2016’da manken Chase Carter ile birlikte Hawaii’de çekilmiş fotoğrafları nedeniyle haklarında aşk dedikodusu çıkmıştır.

Onunla İlişkili
2014 yılında, Bella Thorne ile birlikte Stil İkonu dalında Teen Choice Ödülü'nü sunmuştur.

Cameron Dallas fenomenler, ABD doğumlu ünlüler8 eylül doğumlu ünlüler ve başak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Cameron Dallas hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER