Tom Holland Kimdir?

TOM HOLLAND KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 1 Haziran 1996
DOĞUM YERİ: Kingstonİngiltere
YAŞI: 21
BURCU: İkizler
BOYU ve KİLOSU: 173 cm., 64 kg.

Hakkında
2017 yapımı Örümcek Adam: Eve Dönüş filminde canlandırdığı Örümcek Adam / Peter Parker rolü ile büyük bir başarı elde etmiş ve ünlenmiş İngiliz oyuncudur. Daha önce oynadığı filmler arasında Kıyamet Günü (2012), In the Heart of The Sea (Denizin Ortasında) (2015), Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (2016) ve The Current War (2017) bulunmaktadır.

Ünlü Olmadan Önce
Tom Holland, BRIT Sahne Sanatları ve Teknolojisi Yüksekokulunda okumuştur. Çocukluğundan itibaren dans üzerine eğitimler almıştır.

Diğer Ayrıntılar
2008 – 2010 arasında Billy Elliot müzikalinde başrol oynamıştır. 19 yaşında Örümcek Adamı canlandırarak bugüne kadar bu rolü oynamış en genç aktör olmuştur. Arsenal futbol takımı taraftarıdır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Annesi Nicola fotoğrafçı ve babası Dominic ise yazar ve komedyen olarak çalışmıştır. Adları Harry ve Sam olan kendinden küçük ve ikiside aktör ikiz kardeşleri vardır. Ayrıca Patrick adında bir erkek kardeşi daha vardır. Çocukluk aşkı, yönetmen asistanlığı yapmakta olan Elle Lotherington’dur.

Onunla İlişkili
Örümcek Adam: Eve Dönüş filminde Zendaya, Marisa Tomei, Robert Downey Jr ve Michael Keaton ile birlikte rol almıştır.

Tom Holland yabancı erkek oyuncular, İngiltere doğumlu ünlüler, 1 haziran doğumlu ünlüler ve ikizler burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Tom Holland hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER