Chris Brown Kimdir?

CHRIS BROWN KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 5 Mayıs 1989
DOĞUM YERİ: Tappahannock, VA, ABD
BURCU: Boğa
YAŞI: 28 yaşında
BOYU ve KİLOSU: 185 cm, 82 kg.

Hakkında
Christopher Maurice Brown olarak dünyaya gelen Chris Brown kendi adıyla çıkardığı ilk albümü ile 2 platin plak ödülü almış ve single sarkısı "Run It!" 2005 yılında ABD müzik listelerinde 1 numaraya yükselmiştir.

Şöhret Öncesi
Michael Jackson ve Stevie Wonder'ı dinlediği kalabalık bir evde büyümüştür. Daha sonra altı ayda neredeyse elli şarkının stüdyo kaydını yaptığı New York'a taşınmıştır.

Diğer Ayrıntılar
2011 yılında çıkarttığı albüm F.A.M.E., yayınlandığı haftası 270.000 kopya satmış ve ABD müzik listelerinde 1 numaraya çıkmıştır. Cola Zero ve Apple Siri reklamlarında oynamıştır. Kırmızı ve gri sevdiği renklerdir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
2009 yılının şubat ayında Grammy öncesi ödül partisi sonrasında evde bir tartışma çıkana kadar Rihanna ile ilişki içindeydi. Daha sonra model Karrueche Tran ile ilişkisi başlamıştır. 2015 yılında Brown'un Nia Guzman-Amey ile yaşadığı aşk ilişkisi sonrasında Karrueche Tran ilişkiyi sona erdirmiştir. Nia Guzman-Amey ve Chirs Brown’un Royalty adında bir bebekleri olmuştur. 2016'da yeni sevgilisi Ammika Harris ile çıkmaya başlamıştır.

Onunla İlişkili
2011'de Busta Rhymes ile birlikte yazdığı "Look At Me Now" şarkısı ile müzik piyasasında daha öncesinde kazandığı başarıyı yeniden yakalamıştır. 

Chris Brown yabancı erkek şarkıcılar, ABD doğumlu ünlüler5 mayıs doğumlu ünlüler ve boğa burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Chris Brown hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.  

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER