Jacob Sartorius Kimdir?

JACOB SARTORİUS KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 2 Ekim 2002
DOĞUM YERİ: Oklahoma, ABD
BURCU: Terazi
YAŞI: 15
BOYU ve KİLOSU: 165 cm., 50 kg. (yaklaşık)

Hakkında
Jacob Sartorius, Instagram'da 8 milyondan fazla takipçisi ve  popüler şarkıların pleybek videoları ile musical.ly de 17 milyondan fazla hayran kitlesine ulaşmış sosyal medya yıldızıdır. Ayrıca vine hesabı 900.000'den fazla kişiye ulaşmıştır. "Sweatshirt", "Hit or Miss", "All My Friends" ve "Last Text" adlı singlelar yapmıştır. İlk albümü The Last Text 20 Ocak 2017'de yayınlanmıştır.

Şöhret Öncesi
İlk videoyu 17 Ağustos 2014'te Vine'a göndermiş ancak 2015 Şubat ayına kadar düzenli olarak yayın yapmaya başlamamıştır. İlk videoları statik ve şiddete karşı bir mesaj içermekteydi.

Diğer Ayrıntılar
1,2 milyondan fazla Twitter takipçisi ve  2,5 milyondan fazla Youtube abonesi bulunmaktadır. Üçüncü single'ı "All My Friends" i 14. doğum gününde piyasaya sürmüştür. Sweatshirt single şarkısından sonra Business Insider Dergisi tarafından geleceğin Justin Bieber'ı olabileceği şeklinde lanse edilmiştir. 

Aile Hayatı, Sevgilisi
Oklahoma'da doğmuş, Virginia'da bir aile tarafından evlat edinilmiş ve orada büyümüştür. Sosyal medyası annesi tarafından yönetilmektedir. Annesi Vine videolarında yer almaktadır. Caroline adlı büyük bir kız kardeşi vardır. Tam adı Rolf Jacob Sartorius'tur. Rolf babasının ve büyükbabasının da adıdır. Maddie Ziegler ve sonrasında Baby Ariel ile sevgili oldukları yönünde basında haberler çıkmıştır. Baby Ariel ile ilişkisi olduğu yönündeki haberleri yalanlamıştır.

Onunla İlişkili
Diğer internet fenomeni Cameron Dallas ile yakın arkadaştır. Jacob Sartorius yabancı erkek şarkıcılar, ABD doğumlu ünlüler2 ekim doğumlu ünlüler ve terazi burcu ünlüler listesinde yer almaktadır.

Jacob Sartorius hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

Yorum Gönder

YENİ BİYOGRAFİLER