King Bach Kimdir?

KİNG BACH KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 26 Haziran 1988
DOĞUM YERİ: TorontoKanada
YAŞI: 29
BURCU: Yengeç
BOYU ve KİLOSU: 173 cm., 71 kg.

Hakkında
Aktör, komediyen ve internet fenomen olan King Bach, 16 milyonu aşkın takipçisiyle Vine uygulamasında en çok takip edilen kişi olmayı başarmıştır. 2012 - 2016 arasında beş sezon gösterilen House of Lies ve altı sezondur gösterilmekte olan The Mindy Project'de devamlılığı olan olan rollerde yer almıştır. Siyahın 50 Tonu (2016) ve Meet The Black (2016) yer aldığı sinema filmleri arasındadır.

Ünlü Olmadan Önce
Gerçek adı Andrew B. Bachelor’dır. Florida State Üniversitesi'nden işletme mühendisi olarak mezun olmuştur. Üniversite yıllarında başarılı bir atlettir ve yüksek atlama sporuyla ilgilenmiştir.

Diğer Ayrıntılar
MTV'nin doğaçlama komedi dizisi Wild 'N Out'un 6. ve 7. seonunda kendisi olarak yer almıştır. King Bach’ın 15 milyona yakın instagram takipçisi bulunmaktadır. Eddie Murphy hayranıdır. Fakir insanların temel ihtiyaçlarını sağlayan RuJohn Vakfı’nın kurucusudur.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Anne ve babası muhasebecidir. Christina adında bir kız kardeşi vardır. Vine yıldızı Liane Valenzuela ile 2014 – 2015 arasında çıkmıştır. Sonrasında YouTuber Amanda Cerny ile ilişkisi olmuş ve 2016’da bir başka internet fenomeni Lele Pons ile ilişkisi olduğu yönünde dedikodular çıkmıştır.

Onunla İlişkili
Eski ABD Başkanı Barack Obama’nın eşi Michelle Obama tarafından yürütülen eğitim kampanyasında aktif görev almıştır.

King Bach yabancı erkek oyuncular, Kanada doğumlu ünlüler, 26 haziran doğumlu ünlüler ve yengeç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. King Bach hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER