Lele Pons Kimdir?

LELE PONS KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 25 Haziran 1996
DOĞUM YERİ: KarakasVenezuela
YAŞI: 21
BURCU: Yengeç
BOYU ve KİLOSU: 168 cm., 64 kg.

Hakkında
Vine uygulamasında bir milyar döngüye ulaşmış ilk Viner olarak tarihe geçmiştir. Vine uygulaması kapanıncaya kadar videoları toplamda 8 milyar kez izlenmiştir. Sonrasında şöhretini YouTube'a taşımış ve kendi adıyla yayınladığı kanalı ile 5 milyondan fazla aboneye ulamıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Gerçek adı Eleonara Pons Maronese’dir. En yakın arkadaşı, Vine'i kullanmasını önerdikten sonra uygulamayı kullanmaya başlamıştır. 

Diğer Ayrıntılar
Miami, Florida'daki Ultra Müzik Festivalinde yer almıştır. 2015 yılında AOL.com tarafından en çok beğenilen 10 Latin yıldız arasında gösterilmiştir. 2016'da ise Time dergisi tarafından internetteki en etkili 30 kişi listesine girmiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Venezuela'da doğan Elenora Pons Maronese, beş yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye taşınmıştır. Mimar babası ve doktor annesi tarafından yetiştirilmiştir ve tek çocuktur. 2016’da oyuncu King Bach ile birlikte hazırladığı bir YouTube videosu sonrasında aralarında ilişki olduğu yönünde dedikodular çıkmıştır. 

Onunla İlişkili
2015 yılında eski ABD başkanı eşi Michelle Obama tarafından Beyaz Saray’a davet edilmiş ve kendisi ile ile tanışma fırsatı bulmuştur.

Lele Pons fenomenler, Venezuella doğumlu ünlüler, 25 haziran doğumlu ünlüler ve yengeç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Lele Pons hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER