Zac Efron Kimdir?

ZAC EFRON KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 18 Ekim 1987
DOĞUM YERİ: San Luis ObispoCA, ABD
YAŞI: 30
BURCU: Terazi
BOYU ve KİLOSU: 173 cm., 75 kg.

Hakkında
Zac Efron, 2006 yapımı Yıldızlar Takımı’nda (High School Musical) başrol oyuncusu olarak canlandırdığı Troy Bolton karakteri sonrasında ünlenmiştir. 2010 yılında En İyi Erkek TV Starı dalında Bravo Otto ödülünü kazanan aktör ve şarkıcı Zac Efron’un filmleri arasında Saç Spreyi (Hairspray), Me and Orson Welles, Kötü Komşular (Neighbors), Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak (Mike ve Dave Need Wedding Dates) ​​ve Şanslı Biri (The Lucky One) ilk akla gelenlerdir.

Şöhret Öncesi
İlkokulda şakaları ve esprileri sayesinde sınıfın en komiği olarak bilinen Zac Efron üstelik çok başarılı bir öğrenciydi ve sınav sonuçları A'dan az olması durumunda üzülürdü. Ünlenmeden önceki adı Zachary David Alexander Efron’dur.

Diğer Ayrıntılar
2012 yapımı müzikal fantastik komedi türündeki Loraks (Lorax) filminin baş karakteri olan Ted’i seslendirmiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Zac Efron ve Yıldızlar Takımı filminde başrolü paylaştığı aktrist Vanessa Hudgens yaklaşık beş yıl devam eden birlikteliklerini Aralık 2010’da sonlandırdılar. Efron’un, model Sami Miro ile 2014 yılında başlayıp 2016’da biten bir ilişkisi olmuştur. Babası bir enerji santralinde mühendis olarak çalışırken aynı işyerindeki sekreter annesine gönlünü kaptırmış, evlenmiş ve bu evlilikten Zac Efron dünyaya gelmiştir. Dylan Efron adında bir küçük erkek kardeşi vardır.   

Onunla İlişkili
17 Yeniden (17 Again) adlı filmde Matthew Perry ile birlikte baş rolü paylaşmıştır. 

Zac Efron yabancı erkek oyuncular, ABD doğumlu ünlüler18 ekim doğumlu ünlüler ve terazi burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Zac Efron hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER