Deniz Baysal Kimdir?

DENİZ BAYSAL KİMDİR?

DOĞUM GÜNÜ: 5 Nisan 1991
DOĞUM YERİ: İzmir, Türkiye
BURCU: Koç
YAŞI: 26
BOYU ve KİLOSU:  167cm.,  56kg.

Hakkında
Güzel ve sempatik oyuncu Deniz Baysal’ın ünlendiği dizi Kaçak Gelinler’dir. Dizide Kainat rolünü başarıyla canlandırmış olan oyuncu, ilk olarak 2011’de gösterilen Derin Sular dizisinde dikkat çekmiştir. Beyaz Yalan ve Sevda Kuşun Kanadında oynadığı diğer diziler arasındadır. Son olarak 2017 yapımı olan ve Star TV de gösterilen Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Hazan Çamkıran karakterine hayat vermiştir. 

Şöhret Öncesi
İlkokul 4. sınıftan itibaren tiyatro oyunlarında yer almıştır. Karşıyaka Devlet Tiyatrosunda 10 yıl oyunculuk yapmıştır. Liseyi İzmir’de okumuştur. Basketbol oynamayı seven oyuncu, Celal Bayar Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyeri için İstanbul’a taşınmıştır.

Diğer Ayrıntılar
TRT 1 dizisi Sevda Kuşun Kanadında dizisinden ayrılıp, Fox TV ekranlarında gösterilen Rüzgarın Kalbi’nde oynamaya başladığı için hakkında açılan 260 bin liralık tazminat davasıyla basında haberleri çıkmıştır. Burnu estetikli ünlüler arasındadır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Anne ve babası ayrıdır. Ailenin en küçüğü olan Deniz Baysal’ın, Kaçak Gelinler dizisinden rol arkadaşı Furkan Andıç ile bir ilişkisi olmuştur. Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile 2017 başından bu yana ilişkisi devam etmektedir. Kolpa’nın Tasma adlı şarkısında Deniz Baysal ile Barış Yurtçu iki sevgiliyi canlandırmışlardır.

Onunla İlişkili
Kaçak Gelinler dizisinde diğer kaçak gelinler olan Selin Şekerci ve Açelya Topaloğlu ile baş rolü paylaşmıştır. 

Deniz Baysal yerli kadın oyuncular, İzmir doğumlu ünlüler5 nisan doğumlu ünlüler ve koç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Deniz Baysal hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER