Şahin K Kimdir?

ŞAHİN K KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 1968
DOĞUM YERİ: Ortaköy, Aksaray, Türkiye
YAŞI: 49
BURCU: ?
BOYU ve KİLOSU: 160 cm., 80 kg.

Hakkında
Dünyaca tanınmış p*rn* oyuncusudur. 1999 – 2005 arasında 170 filmde oynamıştır. Hizmetçi Kız adlı filmiyle 2002’de Berlin’de düzenlenen uluslar arası film festivalinde ödül kazanmıştır. 2011’de komedi filmi Günah Keçisi’nde başrolde yer almıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Gerçek adı Şahin Yılmaz’dır. Türkiye’de oto tamirciliği yaparken Almancı bir kadın ile evlenip Almanya'ya yerleşmiştir. Gündüzleri fabrika işçisi olarak çalışmış ve geceleri yetişkinler için filmler satan bir şirkette telefonlara bakmıştır. Müşterilerden gelen şikayetleri değerlendirip daha iyi filmler çekmek için patronunu ikna etmiştir. Daha sonra Trimax adındaki film şirketi ile anlaşmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Bu sektöre girmesindeki ana sebebin eşinin kendisini aldatması olarak açıklamıştır. Filmlerinin başarısının sırrı içeriklerindeki komedi unsurlarıdır. Neşet Ertaş hayranıdır. Motosiklet tutkusu vardır. Bir röportajında gerçek Recep İvedik’in kendisi olduğunu söylemiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
1990’da evlendiği eşinden 1999'da boşanmıştır. Velayeti annesinde olan bir çocuğu vardır.  

Onunla İlişkili
Günah Keçisi filminde Nuri Alço ve Coşkun Göğen ile birlikte rol almıştır.

Şahin K yerli erkek oyuncular ve Aksaray doğumlu ünlüler listesinde yer almaktadır. Şahin K hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder

YENİ BİYOGRAFİLER