Loren Gray Beech Kimdir?

LOREN GRAY KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 19 Nisan 2002
DOĞUM YERİ: Pensilvanya, ABD
BURCU: Koç
YAŞI: 15
BOYU VE KİLOSU: 174 cm., 58 kg.

Hakkında
Loren Gray, Musical.ly uygulamasındaki lorengray adlı hesabıyla ile meşhur olmuştur. 16 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. Ayrıca YouTube, Instagram ve YouNow hesaplarıyla da oldukça popülerdir. O bir aktris, model, müzisyen ve dansçıdır. 

Şöhret Öncesi
Mart 2013'te Twitter'a ve Haziran 2014'te YouNow'a kaydolmuştur. 2015 yılında ise musical.ly hesabını açmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Teen Vogue ve Seventeen Magazine dergilerinde fotoğrafları çıkmıştır. 2016'da People’s Choice (Halkın Seçimi), Teen Choice (Gençlik Seçimi) Ödülleri'nde ve VMA'larda ödüle aday gösterilmiştir. Instagram'da 5 milyondan fazla takipçisi ve YouTube'da 1 milyondan fazla abonesi bulunmaktadır. Sosyal medyada Loren Beech olarak tanınır. En sevdiği hayvanlar filler ve köpekler, en sevdiği renk ise pembedir. Favori dizisi American Horror Story'dir. En sevdiği film, 2004 yapımı The Notebook'tur (Not Defteri). Victoria's Secret Tease parfümünü kullanır. 

Aile Hayatı, Sevgilisi
Babasının, realorensdad adlı bir Instagram hesabı yönetmektedir. Loren Gray 2015'de bir diğer musical.ly yıldızı Joey Kisluk ile çıkmıştır. 2016'da ise snapchat yıldızı Juwany Roman ile 2 ay süren bir ilişkisi olmuştur. 2017'de Harvey Cantwell ile olan fotolarını sıkça instagram hesabından paylaşması sonrasında ikilinin sevgili oldukları yönünde haberler çıkmıştır. 

Onunla İlişkili
Nathan TriskaTyler BrownBlake Gray ve HRVY ile birlikte 2017 Spring DigiTour kapsamında turneye çıkmıştır.

Loren Gray Beech fenomenler, ABD doğumlu ünlüler19 nisan doğumlu ünlüler ve koç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Loren Gray hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER