Rasim Ozan Kütahyalı Kimdir?

RASİM OZAN KÜTAHYALI KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 30 Nisan 1981
DOĞUM YERİ: İzmir, Türkiye
Yaşı: 36
BURCU: Boğa
BOYU ve KİLOSU: 175 cm., 85 kg.

Hakkında
Rasim Ozan Kütahyalı namı-ı diğer ROK, eski Taraf Gazetesi yazarıdır. 2011’de KanalTürk Ters Cephe programında yorumculuk yapmıştır. Halen Sabah gazetesi pazar ekinde köşe yazarlığı ve Beyaz TV’de Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında yorumcu olarak yer almaktadır.

Ünlü Olmadan Önce
İzmir 60. Yıl Anadolu Lisesi mezunudur. Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesindeki eğitimini ikinci sınıfa kadar sürdürmüştür.

Diğer Ayrıntılar
2003 yılında Sinan Çetin’in Plato Film şirketinde metin yazarlığı yapmıştır. 2009’da Kanal T’de Mahmut Övür ile birlikte Politik Performans programını sunmuştur. Bir dönem CNN Türk’te yayınlanan Reha Muhtar’ın Çok Farklı adlı programında danışmanlık yapmıştır. Ümit Zileli ile birlikte yazdığı Ters Cephe ve kendi yazdığı Evet Hepimiz Birimiz Birimiz Hepimiz İçin adlı kitapları vardır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Babası Seyhun Kütahyalı mühendis ve annesi öğretmendir. Dede tarafı soyadından da anlaşılacağı üzere Kütahyalıdır. Sanayici ablası tekstil ürünleri ihraç etmektedir. Aralık 2010’da Nagehan Alçı ile evlenmiş ve Temmuz 2013’de ikiz kızları Betül Yasemin ve Ayşe Ela dünyaya gelmiştir.

Onunla İlişkiler
Ertem Şener’in moderatörlüğünü yaptığı Beyaz Futbol programında Ahmet Çakar, Sinan Engin ve Abdülkerim Durmaz ile birlikte futbol gündemini yorumlamaktadır.

Rasim Ozan Kütahyalı gazeteciler, İzmir doğumlu ünlüler, 30 Nisan doğumlu ünlüler ve boğa burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Rasim Ozan Kütahyalı hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER