Camila Cabello Kimdir?

CAMİLA CABELLO KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 3 Mart 1997
DOĞUM YERİ: HavanaKüba
YAŞI: 20
BURCU: Balık
BOYU ve KİLOSU: 157 cm., 50 kg.

Hakkında
Kızlardan oluşan Fifth Harmony adlı müzik grubunun bir üyesi olarak X Factor yarışmasında ilk kez adını duyurmuştur. Grup yarışmayı üçüncü olarak bitirdikten sonra ilk single'ı Miss Movin 'On başarılı satışları nedeniyle altın sertifika almayı başarmıştır. Camile Cabello, 2016 yılında gruptan ayrılmıştır ve müzik kariyerine tek olarak devam etmektedir. 2017’de ilk single şarkısı Crying In The Club ile başarılı bir çıkış yapmış ve hemen arkasından The Hurting. The Healing. The Loving adlı ilk albümünü piyasaya sürmüştür.

Ünlü Olmadan Önce
Tam adı Karla Camila Cabello Estrabao’dur. X Factor seçmelerine katılıncaya kadar sahneye hiç çıkmamıştır. Çocukken dişçi olmayı istese de müzik kariyerine genç yaşta adım atarak bu hayalinden vazgeçmiştir.  

Diğer Ayrıntılar
2017’de 24K Magic World Tour kapsamında Bruno Mars ile birlikte sahne almıştır. Shawn Mendes ile birlikte seslendirdiği I Know What You Did Last Summer geniş kitlelerce beğeni almıştır. Ed Sheeran ve Demi Lovato hayranıdır. L’Oreal Paris ve Guess Jeans reklamlarında oynamıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Anne tarafı Kübalı ve baba tarafı Meksikalıdır. Beş yaşına kadar Küba ve Meksika’da yaşadıktan sonra ailesiyle ABD’ye yerleşmiştir. Sofia adında kendinden küçük bir kız kardeşi vardır. 2014’de Austin Mahone ile ilişkisi olmuştur.

Onunla İlişkili
Fifth Harmony grubunda Ally Brooke,  Lauren JaureguiDinah Jane Hansen ve Normani Kordei Hamilton'la birlikte çalışmıştır.

Camila Cabello yabancı kadın şarkıcılar, Küba doğumlu ünlüler, 3 mart doğumlu ünlüler ve balık burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Camila Cabello hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

Yorum Gönder

YENİ BİYOGRAFİLER