Ross Lynch Kimdir?

ROSS LYNCH KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 29 Aralık 1995
DOĞUM YERİ: LittletonCO, ABD
YAŞI: 22
BURCU: Oğlak
BOYU ve KİLOSU: 183 cm., 75 kg.

Hakkında
Şarkıcı, oyuncu ve dansçı olan Ross Lynch, Disney kanalının sevilen dizisi Austin ve Ally'deki Austin Moon rolü ile ünlenmiştir. Bu dizideki rolü ona Teen Choice ödülü kazandırmıştır. Ayrıca 2013 yapımı Teen Beach filminde canlandırdığı Brady karakeriyle bilinmektedir. Filmin ikincisi 2015’de çekilmiş ve aynı rolü yine üstlenmiştir. Erkek kardeşleri RikerRocky ve Ryland, kız kardeşi Rydel ve Ellington Ratliff ile birlikte kurdukları R5 adlı müzik grubunda vokalist ve ritim gitaristidir.

Ünlü Olmadan Önce
Tam adı Ross Shor Lynch’dir. Dördüncü sınıftan itibaren evde eğitim görmüş ve bu süreçte gitar, davul, bas ve bir Haiti enstrümanı olan ukuleli çalmayı öğrenmiştir. 

Diğer Ayrıntılar
İlk filmi 2010 yapımı komedi türündeki Grapple adlı kısa filmdir. Filmde Aaron karakterini canlandırmıştır. Grubu R5 ile birlikte 2013’de ilk albümleri Louder’i çıkarmış, Forget About You ve Loud gibi sevilen şarkıları seslendirmiştir. Austin and Ally dizisinin soundtrackı Heard It on the Radio Ross Lynch tarafından söylenmiştir. Şarkının klibi en iyi video klip dalında Disney müzik ödülü kazanmıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Kuzenleri Dancing with Stars yarışması ile birlikte şöhreti yakalayan Derek ve Julianne Hough'tır. 2015 yılının başında Avustralyalı aktris ve model Courtney Eaton'la çıkmaya başlamıştır. 

Onunla İlişkili
Teen Beach 1 ve 2’de (Gençlik Plajı) Maia Mitchell ile birlikte başrolde yer almıştır.

Ross Lynch yabancı erkek oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 29 aralık doğumlu ünlüler ve oğlak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Ross Lynch hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER