Paul Walker Kimdir?

PAUL WALKER KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 12 Eylül 1973
DOĞUM YERİ: GlendaleCA, ABD
ÖLÜM TARİHİ: 30 Kasım 2013 ( 40 yaş )
BURCU: Başak
BOYU ve KİLOSU: 188 cm., 86 kg.

Hakkında
2001 yapımı The Fast and the Furious (Hızlı ve Öfkeli)'de polis Brian O'Conner rolüyle ünlenmiştir. Hızlı ve Öfkeli film serisinin 5 filmde rolünü tekrarlamış ve aynı zamanda Varsity Blues (Kazanma Hırsı), Pleasantville (Yaşamın Renkleri) ve Lazarus Project (Cennet Projesi) gibi filmlerde oynamıştır. Kasım 2013'te Kaliforniya'da bir araba kazasında trajik bir şekilde yaşamını yitirmiştir.

Ünlü Olmadan Önce
İki yaşındayken modellik yapmaya başlamış, Pampers ve Showbiz Pizza gibi firmaların reklamlarında yer almıştır. Ayrıca 80’li yıllarda Highway To Heaven ve Touchd by an Angel gibi dizilerde küçük rollerde oynamıştır.

Diğer Ayrıntılar
Bir dövüş sporu olan Brezilya Jiu-Jitsusunda mor kuşak sahibidir. 2001’de People dergisi tarafından dünyanın en güzel 50 insanı arasında gösterilmiştir. Reach Out Worldwide hayır kuruluşunun kurucusudur. Kuruluş, Şili ve Haiti depremlerinde kurtarma operasyonları yapmıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Eski bir model olan annesi, terzi olan babası ve dört kardeşi ile birlikte büyümüştür. Kız arkadaşı Rebecca McBrain’den olma Meadow adında bir kızı vardır. Ayrıca 2006’dan ölümüne kadar Jasmine Gosnell ile en uzun ilişkisini yaşamıştır.

Onunla İlişkiler
Hızlı ve Öfkeli film serisinde Vin Diesel ile birlikte başrolleri paylaşmış, 2002 MTV Best On Screen Team ödülünü Vin Diesel ile beraber almıştır.

Paul Walker yabancı erkek oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 12 eylül doğumlu ünlüler ve başak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Paul Walker hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.  

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER