Charlie Puth Kimdir?

CHARLİE PUTH KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 2 Aralık 1991
DOĞUM YERİ: Rumson, NJ, ABD
YAŞI: 26
BURCU: Yay
BOYU ve KİLOSU: 175 cm., 70 kg.

Hakkında
Kendine ait YouTube kanalı CharliesVlogs üzerinden kendi bestelerini seslendirerek üne kavuşmuş şarkıcı ve bestecidir. Hızlı ve Öfkeli 7’nin film müziği See You Again’i Wiz Khalifa ile birlikte seslendirmiş ve şarkının videosu YouTube üzerinden 3 milyarı aşan rekor izlenme sayısına ulaşmıştır. Attention ve One Call Again en bilinen şarkıları arasındadır.

Ünlü Olmadan Önce
Tam adı Charles Otto Puth Jr.’dır. YouTube hesabını 9 Eylül 2009'da oluşturmuş ve o yılın Aralık ayında ilk videosunu yayınlamıştır. Kanalını bir müzik kanalına dönüştürmeden önce  müzik videoları ve vlog'ları karışık olarak yayınlamıştır.

Diğer Ayrıntılar
Charlie Puth, 2016’da Nine Track Mind adlı ilk albümünü piyasaya sürmüştür. Bu albümde yer alan Marvin Gaye adlı şarkıyı Meghan Trainor ile birlikte seslendirmiştir. Attention adlı single şarkısı 2017’de ABD Billboard Hot 100’de 5 numaraya kadar yükselmiştir. 2 yaşında bir köpeğin saldırısına uğramış ve bu durum sol göz kapağında kalıcı bir ize neden olmuştur.

Aile Hayatı, Sevgilisi
New Jersey Berklee Müzik Koleji'nde tam burslu olarak okumuştur. Stephen adında erkek ve Mikaela adında kız kardeşi vardır. 2015’de Meghan Trainor ve 2016’da Bella Thorne ile aşk yaşadığına ilişkin basında haberler çıkmıştır.

Onunla İlişkili
Çıkış albümünde de yer alan We Dont Talk Anymore adlı şarkıyı Selena Gomez ile birlikte seslendirmiştir.

Charlie Puth yabancı erkek şarkıcılar, ABD doğumlu ünlüler, 2 aralık doğumlu ünlüler ve yay burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Charlie Puth hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.  

Yorumlar

  1. şu anki sevgilisi ise Halston Sage dir.Charlie instagram üzerinden birlikte fotoğraf paylaşıp sevgili olduklarını kanıtlamıştır.

    YanıtlaSil
  2. selena gomez ile sevgili iken selenanın aklı hala justin de olduğu için ayrılmışlar ve hayatının en kötü günleriymiş.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

YENİ BİYOGRAFİLER