Hande Baladın Kimdir?

HANDE BALADIN KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 1 Eylül 1997
DOĞUM YERİ: Kütahya, Türkiye
YAŞI: 20
BURCU: Başak
BOYU ve KİLOSU: 190 cm., 75 kg.

Hakkında
Türkiye'nin birinci olduğu 2017 U23 Dünya Kadınlar voleybol şampiyonasının yıldızıdır. Şampiyonanın en değerli oyuncusu (MPV) ve en iyi köşe smaçörü seçilmiştir. 2017 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonasında Türkiye A milli takım kadrosunun en genç oyuncusu olarak yer almaktadır. 2010 yılında transfer olduğu Eczacıbaşı VitrA takımında 7 numaralı formayı giymektedir.

Ünlü Olmadan Önce
Bazı kaynaklara göre doğum yeri Kütahya olsa da sosyal medya hesaplarında memleketini Bornova, İzmir olarak belirtmektedir. Sarıyer Doğa Kolejinden 2015 yılında mezun olmuştur. Bilgi Üniversitesi Spor Yöneticiliği okumaktadır.

Diğer Ayrıntılar
Orta oyunculuktan gelen bir voleybolcu olduğu için manşetlerde zaman zaman sıkıntı yaşamaktadır. 2016’da takımı Eczacıbaşı VitrA ile Dünya Kulüpler Şampiyonluğu yaşamıştır. Başarıları nedeniyle dünya tarihinin en iyi voleybolculardan biri olan Neslihan Demir’e benzetilmektedir. 2013’de yapılan Avrupa gençler voleybol Şampiyonasında en iyi bloker seçilmiştir. 

Aile Hayatı, Sevgilisi
Kamuoyuna yansımış bir ilişkisi olmamıştır.

Onunla İlişkili
2017 U23 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonasında milli formayı giyen bir diğer yıldız oyuncu Beyza Arıcı ile şampiyonanın rüya takımında yer almıştır.

Hande Baladın sporcular, Kütahya doğumlu ünlüler, 1 eylül doğumlu ünlüler ve başak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Hande Baladın hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

  1. Hande baldın halil baldin8n kızıdır babası giresunda fındık tarlası vardır

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

YENİ BİYOGRAFİLER