Tessa Brooks Kimdir?

TESSA BROOKS KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 5 Nisan 1999
DOĞUM YERİ: Kaliforniya, ABD
YAŞI: 18
BURCU: Koç
BOYU ve KİLOSU: 170 cm., 57 kg.

Hakkında
Kendi adını taşıyan YouTube hesabıyla 2.7 milyon aboneye ulaşmış bir YouTuber’dır. Bazı popüler sosyal medya yıldızlarının işbirliği halinde kurduğu Team 10 ekibinin de bir üyesidir. Aynı zamanda bir dansçıdır ve immaBEAST dans ekibiyle gösteriler yapmaktadır.

Ünlü Olmadan Önce
Dansçı anne ve babasının da etkisiyle çok erken yaşlarda başladığı dans, onun vazgeçilmezi olmuş ve kendisini bu yolla özgürce ifade edebilmiştir.

Diğer Ayrıntılar
Skechers, Contours Designs ve Coca-Cola gibi firmaların reklamlarında modellik yapmıştır. Miss California Yarışması ve  Haiti Yardım Konseri gibi etkinliklerde performans yapmıştır. immaBEAST dans grubundan önce The Pulse On Tour dansçısı olarak gösterilerde yer almıştır. Boş zamanlarında yüzer ve beş köpeği ile vakit geçirir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
İki öz ve bir üvey kız kardeşi vardır. Tıpkı ebeveynleri ve Tessa Brooks gibi onlar da dansçıdır. YouTuber Chance Sutton ile Haziran 2017 başlayan ilişkisi devam etmektedir.

Onunla İlişkili
Team 10 ekibinde Jake PaulErika CostellChance Sutton ve diğer popüler web yıldızları ile işbirliği yapmaktadır.

Tessa Brooks fenomenler, ABD doğumlu ünlüler, 5 nisan doğumlu ünlüler ve koç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Tessa Brooks hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.  

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER