Cardi B Kimdir?

CARDİ B KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 11 Ekim 1992
DOĞUM YERİ: BronxNY, ABD
YAŞI: 24
BURCU: Terazi
BOYU ve KİLOSU: 168 cm., 62 kg.

Hakkında
2015’de Realite şovu Love And Hip Hop: New York’da yer almaya başladıkdan sonra ünlenmiş rapçi, televizyon ve sosyal medya starıdır. iamcardib hesabında 10 milyondan fazla Instagram takipçisi bulunmaktadır. 2017’de çıkardığı single şarkısı Bodak Yellow, ABD Billboard HOT 100’de ilk sıraya yükselmiş ve şarkı 2017 yazına damgasını vurmuştur.

Ünlü Olmadan Önce
Gerçek adı Belcalis Almanzar’dır. Ünlenmeden önce egzotik bir dansçı olarak sahne almış ve sosyal medyada kendini tanıtmaya çalışmıştır.

Diğer Ayrıntılar
2016’da Gangsta Bitch Music Vol 1 ve 2017’de Gangsta Bitch Vol 2. mixtape albümlerini çıkarmıştır. Madonna ve Lady Gaga hayranıdır. Being Mary Jane adlı tv dizisinin 4. sezonunda Getting Real adlı bölümde Mercedes rolüyle yer almıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Taksi şoförü babası, kasiyer annesi ve bir kız kardeşi ile birlikte büyümüştür. Ailesinin kökleri Karayipler'dedir. 2017 başından itibaren Offset adıyla tanınan rapçi Kiari Cephus ile çıkmaya başlamıştır.

Onunla İlişkili
Farruko'nun Messiah ile birlikte seslendirdiği "Chapi Chapi" adlı şarkısının video klibinde oynamıştır.

Cardi B yabancı kadın şarkıcılar, ABD doğumlu ünlüler, 11 ekim doğumlu ünlüler ve terazi burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Cardi B hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.  

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER