Blake Lively Kimdir?

BLAKE LİVELY KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 25 Ağustos 1987
DOĞUM YERİ: Los AngelesCA, ABD
YAŞI: 30
BURCU: Başak
BOYU ve KİLOSU: 178 cm., 63 kg.

Hakkında
The CW kanalının sevilen dizisi Gossip Girl'de Serena van der Woodsen'ı oynayan aktristir. Bu rolüyle 3 kez Teen Choice Ödülünü kazanmıştır. Ayrıca The Age of Adaline (Ölümsüz Aşk), Accepted (Çılgınlar Sınıfı), The Town (Hırsızlar Şehri), The Sisterhood of the Traveling Pants (Gezgin Pantolon Kardeşliği), Savages (Vahşiler) ve Shallows (Karanlık Sular) gibi filmlerde önemli roller almıştır. 

Ünlü Olmadan Önce
Gerçek adı Blake Ellender Brown’dur. Çok genç yaşlarından itibaren oyunculuk üzerine eğitim almış ve 11 yaşındayken oyunculuğa adım atmıştır.

Diğer Ayrıntılar
2011 yılında Time Dergisi tarafından yılın en etkili 100 insanı arasında gösterilmiştir. İlk filmi 1998 yapımı Sandman’dır. Ray Charles, Britney Spears ve Justin Timberlake beğendiği şarkıcılardır. İngiliz erkek dergisi Maxim tarafından 2010 yılının en çekici 4. kadını seçilmiştir. Askmen dergisi tarafından 2011’de en çok arzulanan kadın unvanı verilmiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Babası ve kendinden büyük 4 kardeşi de oyuncudur. Annesi yetenek yöneticisidir. Blake Lively aktör Ryan Reynolds'la 2012'de evlenmiş, çiftin Aralık 2014'te ilk kızları James ve Eylül 2016'da ikinci kızları İnes dünyaya gelmiştir.

Onunla İlişkili
O ve Leighton Meester altı sezon boyunca yayınlanan gençlik dizisi Gossip Girl'de birlikte oynamıştır.

Blake Lively yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 25 ağustos doğumlu ünlüler ve başak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Blake Lively hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER