Leighton Meester Kimdir?

LEİGHTON MEESTER KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 9 Nisan 1986
DOĞUM YERİ: Fort WorthTX, ABD
YAŞI: 31
BURCU: Koç
BOYU ve KİLOSU: 165 cm., 53 kg.

Hakkında
Leighton Meester oyuncu, şarkıcı ve modeldir. Gossip Girl izleyicileri onu dizideki Blair Waldorf rolüyle tanımışlardır. 2011'de gerilim fimli The Roommate (Oda Arkadaşım)’da başrol oynamıştır. Diğer filmleri arasında The Oranges (İhanetler ve Skandallar), Life Partners ve Country Strong (Aşka Şans Ver) bulunmaktadır.

Ünlü Olmadan Önce
Annesi, Jamaika’dan ABD’ye uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı için tutukluyken dünyaya gelmiştir. 11 yaşında ailesiyle New York’a taşınmıştır. Genç yaşından itibaren modellik yapmaya başlamış, dizilerde figüranlık ve yardımcı rollerde oynamıştır.

Diğer Ayrıntılar
Biotherm, Reebok, Nikon ve Herbal Essence gibi ürünlerin tanıtımında modellik yapmıştır. 2009 yılında Cobra Starship grubuyla "Good Girls Go Bad" adlı şarkıyı birlikte seslendirmiştir. 2008’de Somebody To Love adlı single şarkısını takipçileriyle buluşturmuştur.

Aile Hayatı, Sevgilisi
2011 - 2012 arasında Aaron Himelstein ile çıktıktan sonra, 2014'te aktör Adam Brody ile evlenmiştir. Çiftin, Arlo adındaki kızları 2015 yılında doğmuştur.

Onunla İlişkili
Gossip Girl'de Blake Lively ile birlikte rol almıştır.

Leighton Meester yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 9 nisan doğumlu ünlüler ve koç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Leighton Meester hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER