Jack Gilinsky Kimdir?

JACK GİLİNSKY KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 10 Eylül 1996
DOĞUM YERİ: OmahaNE, ABD
YAŞI: 21
BURCU: Başak
BOYU ve KİLOSU: 178 cm., 71 kg.

Hakkında
Jack Gilinsky, Jack Johnson'la birlikte Jack & Jack adlı pop-rap grubunu kurmuş ve Vine uygulaması üzerinden fenomen olmuştur. Gurubun 2014’de çıkardığı hit şarkısı Wild Life, ABD Billboard Hot 100’de 87. sıraya çıkmıştır. En Popüler Viner için 2014'te Teen Choice Ödüllerine aday gösterilmiş, 2015 MTV Woodie Ödülleri'nde ise en iyi Sosyal Çıkış ödülünü kazanmıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Vine uygulamasını kullanmaya tek başına başladıktan sonra anaokulundan beri arkadaşı olan Jack Johnson ile grup olarak çalışmalarını sürdürmüştür.

Diğer Ayrıntılar
Jack &Jack olarak Temmuz 2015’de çıkardıkları Calibraska adlı 4 şarkıdan oluşan albüm, Itunes Albümler listesinde 1 numaraya kadar yükselmiştir. İkili, Jack & Jack Vines Puzzle Game adlı bir mobil oyun uygulaması çıkartmıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Anne ve babasının isimleri Katherine ve David'dir. Molly ve Laura adlı iki ablası vardır. 2015'ten 2017'ye kadar şarkıcı sevgilisi Madison Beer ile çıkmıştır. 

Onunla İlişkili
Shawn Mendes ve Nash Grier’in de dahil olduğu Vine yıldızlarından oluşan Magcon Boys adlı bir grubun parçası olmuştur.

Jack Gilinsky yabancı erkek şarkıcılar, ABD doğumlu ünlüler, 10 eylül doğumlu ünlüler ve başak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Jack Gilinsky hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER