Çağatay Akman Kimdir?

ÇAĞATAY AKMAN KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 31 Temmuz 1998
DOĞUM YERİ: Bakırköy, İstanbul, Türkiye
YAŞI: 19
BURCU: Aslan
BOYU ve KİLOSU: 178 cm., 65 kg.

Hakkında
Aralık 2016’da piyasaya sürdüğü Gece Gölgenin Rahatına Bak adlı şarkısı ile büyük bir çıkış yapmış şarkıcıdır. Sonrasında Sen Benim En Derin Kuyum adlı şarkısyla başarısını sürdürmüş ve 2017 – 2018 sezonunda Shameless dizisinden uyarlama olan ve Fox TV’de gösterime giren Bizim Hikaye adlı dizinin tema müziği Bizim Hikaye’yi seslendirmiştir.

Ünlü Olmadan Önce
Zeytinburnu, İstanbul’da yetişmiştir. 13 yaşında gitar kursuna gitmiş ve sonrasında arkadaşları arasında gitar çalıp şarkı söylemeye başlamıştır. Liseyi yarıda bırakmıştır fakat eğitimine devam etmek istemektedir

Diğer Ayrıntılar
İlk şarkılarını ve diğer şarkıların coverlarını Scorp uygulaması üzerinden paylaşarak internet fenomeni olmayı başarmıştır. Genellikle arabesk dinler ve Müslüm Gürses hayranıdır. Twitter üzerinden “Sessizce hapşırmaya çalışan erkek ib...’dir” paylaşımı kamuoyunun tepkisini çekmiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Babası deri işi yapmaktadır, annesi ise ev hanımıdır. Bir ablası vardır. Ailesi aslen Çankırılıdır. Aleyna Tilki ile aşk yaşadıkları yönünde medyada haberler çıkmıştır.

Onunla İlişkili
Çağatay Akman, Aleyna Tilki ile birlikte yeni neslin en sevdiği şarkıcılardan biri olmayı başarmıştır.

Çağatay Akman yerli erkek şarkıcılar, İstanbul doğumlu ünlüler, 31 Temmuz doğumlu ünlüler ve aslan burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Çağatay Akman hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER