Liam Payne Kimdir?

LİAM PAYNE KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 29 Ağustos 1993
DOĞUM YERİ: Wolverhamptonİngiltere
YAŞI: 24
BURCU: Başak
BOYU ve KİLOSU: 180 cm., 73 kg.

Hakkında
Louis TomlinsonNiall Horan ve Harry Styles ile birlikte One Direction adlı grubun üyesidir. One Direction, Billboard tarafından 2012'de En İyi Yeni Sanatçı seçilmiş ve 2014'te grup sekiz dalda Teen Choice (Gençlik Seçimi) ödülü almıştır.  

Ünlü Olmadan Önce
Tam adı Liam James Payne’dir. Çocukluk yıllarında belalı tiplerden canı çok yanan Payne bunun üzerine 11 yaşında boks dersleri almaya başlamıştır. City of Wolverhampton College'da müzik teknolojisi üzerine eğitimini tamamlamıştır.

Diğer Ayrıntılar
2008’de henüz 14 yaşındayken, İngiltere’deki X Factor'e yarışmacı olarak katılmıştır. Justin Timberlake’den etkilenerek müzik kariyeri yapmaya karar vermiştir. Ayrıca dereceleri olan bir koşucudur.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Ebeveynleri Geoff ve Karen Payne, ablaları Ruth ve Nicola ile birlikte büyümüştür. 2012'de dansçı Danielle Peazer ile çıkmış ve daha sonra çocukluk arkadaşı Sophia Smith ile ilişkisi olmuştur. 2016’da İngiliz şarkıcı Cheryl Cole ile çıkmaya başlamış ve çiftin Mart 2017'de Bear adlı oğulları dünyaya gelmiştir.

Onunla İlişkili
2010 yılında kurdukları One Direction'ın dünya çapında tanınan bir grup haline gelmesinde özellikle Harry Styles’in rolü büyüktür.

Liam Payne yabancı erkek şarkıcılar, İngiltere doğumlu ünlüler, 29 ağustos doğumlu ünlüler ve başak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Liam Payne hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.  

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER