Taylor Lautner Kimdir?

TAYLOR LAUTNER KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 11 Şubat 1992
DOĞUM YERİ: Grand RapidsMI, ABD
YAŞI: 25
BURCU: Kova
BOYU ve KİLOSU: 178 cm., 76 kg.

Hakkında
Alacakaranlık Efsanesi film serisinde Jacob Black rolüyle ünlenmiş ABD’li oyuncudur. Bu film serisindeki başarılı rolü ona pek çok Kids Choice, Teen Chice ve People Choice ödülü kazandırmıştır. Tracers (Takiptekiler), Abduction (Kaçış) ve Valentine’s Day (Sevgililer Günü) filmleri arasındadır. Komedi türündeki Cuckoo ve korku – kara mizah türündeki Scream Queens dizilerinde oynamıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Tam adı Taylor Daniel Lautner’dır. 6 yaşında karateye başlamış ve 8 yaşında siyah kuşak sahibi olmuştur. Çocukluğunda ve gençliğinde pek çok dünya dövüş sanatları şampiyonasına katılmış ve pek çok madalya kazanmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Brad Pitt, Denzel Washington, Tom Cruise ve Matt Demon beğendiği aktörlerdir. 2010 yılında 18 yaş altı oyuncular arasında en çok kazanan Hollywood yıldızı olmuştur. Yine 2010 yılında People’s Dergisi tarafından 4. en mükemmel vücut seçilmiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Pilot babası, bilgisayar yazılımcısı annesi ve küçük kız kardeşi Makena ile birlikte büyümüştür. 2009’da kısa bir süre Taylor Swift ile çıkmıştır. Kaçış filmindeki rol arkadaşı Lily Collins ile 2011’de ve 2013 – 2015 arasında Tracers filminde birlikte rol aldığı Maria Avgeropoulos ile sevgili olmuştur. 2016’dan bu yana aktris Billie Lourd ile ilişkisi devam etmektedir.

Onunla İlişkili
Alacakaranlık Efsanesi filmlerinde Robert Pattinson'la birlikte oynamıştır.

Taylor Lautner yabancı erkek oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 11 şubat doğumlu ünlüler ve kova burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Taylor Lautner hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER