Adam Sandler Kimdir?

ADAM SANDLER KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 9 Eylül 1966
DOĞUM YERİ: BrooklynNY, ABD
YAŞI: 50
BURCU: Başak
BOYU ve KİLOSU: 177 cm., 86 kg.

Hakkında
En çok bilinen filmleri arasında Billy Madison (Mirasyedi), The Waterboy (Sucu), Mr. Deeds (Kazara Zengin), The Wedding Singer (Evlilik Öpücüğü), Happy Gilmore ve Big Daddy (Süper Baba)'nın bulunduğu komedi oyuncusudur. Ayrıca Hotel Transylvania adlı animasyon filminde Drakula karakterini seslendirmiştir.

Ünlü Olmadan Önce
Tam adı Adam Richard Sandler’dir. Newyork Üniversitesi'ne devam ederken komedyen yeteneğini geliştirmiştir. Hollywood yapımlarından önce komedyen olarak çalışmış ve Saturday Night Live'da düzenli olarak yer almaya başlamıştır.

Diğer Ayrıntılar
1999'da Happy Gilmore ve Billy Madison adlı iki filminin adlarını birleştirerek oluşturduğu Happy Madison adlı bir yapım şirketi kurmuştur. NBA reklamlarında yer almıştır. Oyunculuğun yanı sıra, ilki 1993 ve sonuncusu 2004’de çıkan 6 albümlü bir müzisyendir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Adam Sandler’in anne ve babası Rusya’dan göç etmiş yahudidir. Haziran 2003'te aktris Jacqueline Samantha Titone ile evlenmiştir. Çiftin bu evliliğinden Sadie ve Sunny adında iki kızları dünyaya gelmiştir.

Onunla İlişkili
2014 yapımı Blended (Karışık Aile) filminde Drew Barrymore ve Bella Thorne, 2011 yapımı Just Go with It (Hayatım Yalan) adlı romantik komedide Jennifer Aniston ile birlikte rol almıştır.

Adam Sandler yabancı erkek oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 9 eylül doğumlu ünlüler ve başak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Adam Sandler hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER