Johnny Deep Kimdir?

JOHNNY DEEP KİDMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 9 Haziran 1963
DOĞUM YERİ: Owensboro, KY, ABD
YAŞI: 54
BURCU: İkizler
BOYU ve KİLOSU: 178 cm., 78 kg.

Hakkında
Karayip Korsanları filminde Kaptan Jack Sparrow rolünü oynayan aktördür. Edward Scissorhands (Makas Eller), Ed Wood, Donnie Brasco (Köstebek), Blow (Beyaz Şeytan) ve Gilbert’in Hayalleri gibi filmlerde başrol oynamıştır. Sweeney Todd: Fleet Sokağı'nın Şeytani Berberi'deki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Küre ödülünü almıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Tam adı John Christopher Deep II’dir. Rock tarzında müzik yapan grubuyla müzik yapma hayaliyle on beş yaşındayken okuldan ayrılmıştır. 1987’den 1991’e kadar beş sezon gösterilen tv dizisi 21. Cadde’deki oyunculuğu ile ünlenmeye başlamıştır.  

Diğer Ayrıntılar
1999'da H & M kataloglarında modellik yapmıştır. Sosyal medya kullanmaz. Yönetmen Tim Burton ile yakın arkadaştır, Makas Eller ve Ed Wood da dahil olmak üzere 8 filminde rol almıştır. Onca başarılı rolüne rağmen Oscar kazanamamıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Dört kardeşin en küçüğüdür. İki ablası ve bir abisi vardır. 1983'de Lori Anne Allison'la evlenmiş ve 1985'de boşanmıştır. Aktris Vanessa Paradis'le 14 yıl süren ve 2012’de sona eren bir ilişkisi olmuştur. 2015 – 2016 arasında model Amber Heard ile evli kalmıştır. Lily-Rose Melody ve Jack John Christopher Depp adlı iki çocuğu vardır.

Onunla İlişkili
Düşler Ülkesi filminde Kate Winslet, Karaip Korsanları: Salazar’ın İntkamı'nda Javier Bardem ve Orlando Bloom ile birlikte rol almıştır.

Johnny Deep yabancı erkek oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 9 haziran doğumlu ünlüler ve ikizler burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Johnny Deep hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER