Niall Horan Kimdir?

NİALL HORAN KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 13 Eylül 1993
DOĞUM YERİ: Mullingarİrlanda
YAŞI: 24
BURCU: Başak
BOYU ve KİLOSU: 173 cm., 73 kg.

Hakkında
İngiliz - İrlandalı erkek müzik grubu One Direction’ın bir üyesidir. 2012'de "What’s Make You Beautiful" adlı single çalışmaları BRIT Ödülü kazanmıştır. Grup ayrıca 2014'te sekiz farklı dalda Teen Choice ödülü kazanmıştır. 2016’da solo çalışma yapmış ve "This Town" adlı şarkısını dinleyicileri ile buluşturmuştur.

Ünlü Olmadan Önce
Frank Sinatra ve Dean Martin gibi usta şarkıcıları dinleyerek büyümüştür. Okul korosu ile birlikte şarkılar seslendirmiştir. Çocukluğunda gitar çalmayı öğrenmiş, öğrenciliğinde en sevdiği ders coğrafya olmuştur.

Diğer Ayrıntılar
Grubu One Direction ile birlikte Up All Night ve Take Me Home gibi albümleri birçok kez Kids' Choice Ödüllerini kazanmıştır. Jess adında bir kedisi vardır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Beş yaşındayken anne - babası Maura Gallagher ve Bobby Horan boşanmış, sonrasında babasıyla birlikte kalmıştır. Greg adında bir abisi vardır. 2015'de Selena Gomez ile ilişkisi olduğu yönünde dedikodular çıkmıştır.

Onunla İlişkili
One Direction grubunda birlikte çalıştığı kişiler Harry StylesLiam PayneLouis Tomlinson ve Zayn Malik’tir. Malik, Mart 2015'te gruptan ayrılmış ve One Direction dört kişi olarak çalışmalarına devam etmiştir.

Niall Horan yabancı erkek şarkıcılar, İrlanda doğumlu ünlüler, 13 eylül doğumluünlüler ve başak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Niall Horan hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.  

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER