Ahmet Çakar Kimdir?

AHMET ÇAKAR KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 3 Ağustos 1962
DOĞUM YERİ: Çankırı, Türkiye
Yaşı: 55
BURCU: Aslan
BOYU ve KİLOSU: 174 cm., 80 kg.

Hakkında
Ahmet Çakar eski hakem, doktor, spor yorumcusu ve sunucudur. Şampiyonlar Liginde hakemlik yapan 3 hakemimizden (Oğuz Sarvan, Cüneyt Çakır) biridir. Sabah gazetesinde spor yazarlığı ve Beyaz TV’de futbol yorumculuğu yapmaktadır. Daha önce Zor Karar, Var mısın Yok musun ve Şansa Bak yarışma programlarını sunmuştur.

Ünlü Olmadan Önce
198o’de İstanbul Erkek Lisesi’nden mezun olmuş ve sonrasında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirmiştir. Öğrencilikı yıllarda hakemliğe merak salmış ve 3. lig maçlarında hakemlik yapmaya başlamıştır.

Diğer Ayrıntılar
Telegol programında futbol yorumculuğu yaptığı 2004 yılında, doktorluk yaptığı sağlık ocağından çıkarken silahlı saldırıya uğramış ve vücuduna beş kurşun isabet etmiştir. Bir süre hastanede yattıktan sonra sağlığına kavuşmuştur. 1.16 milyon takipçisi olan bir twitter fenomenidir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Babası Mustafa Çakar da kendisi gibi hekim ve hakemdir. 70’li yıllarda Merkez hakem Kurulu başkanlığı yapmıştır. Annesi Meral Çakar aslen Nevşehirlidir. 1993 yılında evlendiği Arzu Çakar ile Aylin ve Aslı adında iki kızlar vardır.

Onunla İlişkiler
2016 yapımı Adam Mısın adlı komedi filminde filminde Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Abdülkerim Durmaz ve Ertem Şener ile birlikte rol almıştır.

Ahmet Çakar hakemler, Çankırı doğumlu ünlüler, 3 ağustos doğumlu ünlüler ve aslan burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Ahmet Çakar hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.  

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER