Caner Şahin Kimdir?

CANER ŞAHİN KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: ? ? 1992
DOĞUM YERİ: Eskişehir, Türkiye
YAŞI: 25
BURCU: ?
BOYU ve KİLOSU:  181 cm., 83 kg.

Hakkında
Caner Şahin, 2016’da Kanal D ekranlarında gösterilen Babam ve Ailesi adlı dizide Kadir rolüyle dikkatleri üzerine çekmiş oyuncudur. Pamir Pekin ve Gülper Özdemir’le birlikte Fox Tv’nin 2017 – 2018 dizilerinden Tutsak’ta Bahadır rolüyle yer almaktadır.

Ünlü Olmadan Önce
Eskişehir Fatih Fen Lisesi mezunudur. İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünü kazanmış ama tiyatro sevgisiyle okulunu bırakmıştır. İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Diğer Ayrıntılar
Boş zamanlarında bağlama çalmayı, kitap okumayı ve arkadaşlarıyla birlikte dizi ya da film izlemeyi sever. Beşiktaş taraftarıdır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Anne ve babası emekli öğretmendir ve Eskişehir'de yaşamaktadır. İki erkek kardeşi vardır. Üniversite yıllarında tanıştığı ve İstanbul Hukuk Fakültesinde okuyan bir kız arkadaşı vardır. İstanbul Kadıköy’de arkadaşlarıyla beraber kalmaktadır.

Onunla İlişkili
Babam ve Ailesi adlı dizide Bülent İnal, Ceyda Düvenci ve Ayça Bingöl gibi oyuncularla birlikte rol almıştır.

Caner Şahin yerli erkek oyuncular ve Eskişehir doğumlu ünlüler listesinde yer almaktadır. Caner Şahin hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER