Burak Deniz Kimdir?

BURAK DENİZ KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 17 Şubat 1991
DOĞUM YERİ: İstanbul, Türkiye
YAŞI: 26
BURCU: Kova
BOYU ve KİLOSU:  185 cm., 82 kg.

Hakkında
2015’de Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki Toprak rolü ile ünlenmiştir. 2016 – 2017 sezonunda Hande Erçel ile Aşk Laftan Anlamaz’da başrolde oynamıştır.  2017 -2018 sezonunda, Shameless dizisinden uyarlama olan Bizim Hikaye’de Barış karakteriyle yine başrolde yer almaktadır.

Ünlü Olmadan Önce
Çocukluğu İzmit’te geçmiştir ve üniversiteye kadar eğitimini burada tamamlamıştır. Lisede Buz hokeyi oynamıştır. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sanat Tarihi bölümü mezunudur.

Diğer Ayrıntılar
Oyunculuğa 2011’de Kolej Günlüğü dizisi ile başlamıştır. 2013 -2015 yılları arasında yayınlanan, sevilen dizi Med Cezir’in 2. sezonunda 15 bölüm oyunculuk yapmıştır. Ayrıca 2016’da Gecenin Kraliçesi adlı dizide yer almıştır. Yakışıklı oyuncunun gür ve uzun kirpikleri en dikkat çekici özelliklerindendir. Kadir İnanır’ın gençliğine benzetilmektedir. 

Aile Hayatı, Sevgilisi
Anne ve babası o daha küçükken ayrılmıştır ve annesi genç yaşında vefat etmiştir. 2016’da oyuncu sevgilisi Büşra Develi ile çıkmaya başlamıştır.

Onunla İlişkili
Tatlı Küçük Yalancılar’da Bensu Soral, Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ile oynamıştır. Bizim Hikaye dizisinde Hazal Kaya, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı ve Nejat Uygur gibi oyuncularla birlikte rol almaktadır.

Burak Deniz yerli erkek oyuncular, İstanbul doğumlu ünlüler, 17 şubat doğumlu ünlüler ve kova burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Burak Deniz hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.  

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER