Gareth Bale Kimdir?

GARETH BALE KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 16 Temmuz 1989
DOĞUM YERİ: CardiffGaller
YAŞI: 28
BURCU: Yengeç
BOYU ve KİLOSU: 183 cm., 76 kg.

Hakkında
Futbol kariyerine Southampton’da başlamış ve sonrasında 6 sezon Tottenham Hotspur forması giymiş kanat fubolcusudur. 2013 yılında Real Madrid’e rekor bir bonservisle transfer olmuştur. 2011 ve 2013’de İngiltere’de Yılın Futbolcusu seçilmiştir. Galler milli takımının en önemli oyuncusu olmaya devam etmektedir. Dünyanın topla en hızlı futbolcusu unvanına sahiptir.

Ünlü Olmadan Önce
Cardiff'deki Whitchurch Lisesinde futbol, ​​ragbi ve hokey oynamıştır. Galler A milli takımında forma giymeden önce U 17, U 19 ve U 21 takımlarında yer almıştır.

Diğer Ayrıntılar
2010'da çok başarılı bir sezon geçirmiştir. Şampiyonlar Ligi'nde Tottenham için oynamış ve Galler Yılın Oyuncu Oyuncusu ödülünü kazanmıştır. Gençliğindeki idolü Manchester United forması giyen Ryan Giggs’dir.

Aile Hayatı, sevgilisi
14 yaşındayken çıkmaya başladığı çocukluk aşkı Emma Rhys-Jones ile 2016’da nişanlanmıştır. 2012’de Alba ve 2016’da Nava adlı kızları dünyaya gelmiştir.

Onunla İlişkili
2007'den 2013'e kadar Tottenham'da Aaron Lennon ile birlikte oynamıştır. Real Madrid’de Cristiano Ronaldo ile birlikte forma giymiştir. 

Gareth Bale futbolcular, Galler doğumlu ünlüler, 16 temmuz doğumlu ünlüler ve yengeç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Gareth Bale hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER