Pamir Pekin Kimdir?

PAMİR PEKİN KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 31 Mayıs 1979
DOĞUM YERİ: İstanbul, Türkiye
YAŞI: 38
BURCU: İkizler
BOYU ve KİLOSU: 183 cm., 77 kg.

Hakkında
İlk dizisi 2007’de yayınlanan Komiser Nevzat olmuştur. Sonrasında Lale Devri ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde yer almıştır. İlişki Durumu Karışık, Gülümse Yeter ve Hayat Şarkısı oynadığı diziler arasındadır. 2017 – 2018 sezonunda gösterime giren Fox TV dizisi Tutsak’ta rol almaktadır. Oynadığı ilk ve tek sinema filmi 2013 yapımı Günce’dir.

Ünlü Olmadan Önce
Çocukluğu Büyükada’da geçmiştir. Marmara Üniversitesi Ekonometri Bölümünden mezun olmuştur. Öğrencilik yıllarından itibaren modellik yapmıştır.

Diğer Ayrıntılar
2012'de gösterime giren fakat 5 bölüm sonunda yayından kaldırılan Tozlu Yollar adlı dizide oynamıştır. 40 yaşından sonra oyunculuğu bırakıp, doğayla iç içe olabileceği bir yaşamın hayalini kurmaktadır. Yelken tutkusu ve yelken inşa ettiği bir aile atölyesi vardır. Hülya Avşar’ın şov programına konuk olmuş ve Avşar’dan tam tipimsin şeklinde iltifat almıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Dedesi Orhan Pamir, Büyükada Seferoğlu Köşkünün eski sahibidir. Babası mimar ve marangozdur. 2013'de Serenay Sarıkaya ile ilişkisi olmuştur. 

Onunla İlişkili
Tutsak adlı dizide Gülper Özdemir, Caner Şahin, Ayda Aksel ve Seray Gözler gibi oyuncularla birlikte rol almaktadır.

Pamir Pekin yerli erkek oyuncular, İstanbul doğumlu ünlüler, 31 mayıs doğumluünlüler ve ikizler burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Pamir Pekin hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER