Gülper Özdemir Kimdir?

GÜLPER ÖZDEMİR KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 5 Nisan 1990
DOĞUM YERİ: Frankfurt, Almanya
YAŞI: 27
BURCU: Koç
BOYU ve KİLOSU: 165 cm., 50 kg.

Hakkında
2016’da Fox TV ekranlarında gösterilen Bana Sevmeyi Anlat dizisindeki Simge rolüyle izleyicilerle buluşmuştur. Sonrasında Kanal D’nin erken final yapan Kara Yazı dizisinde Derya karakterini canlandırmıştır. 2017 – 2018 sezonunda Fox TV’de yayınlanan Tutsak adlı dizide Elif karakteriyle başrol oynamaktadır.

Ünlü Olmadan Önce
Almanya’da büyümüştür. Lisedeyken tiyatro yapmaya başlamıştır. Paris’te oyunculuk dersleri almış, New York’ta tiyatrolarda oynamıştır. ABD Truman State Üniversitesi İşletme mezunudur. 16 yaşındayken Malta, Londra, Güney Hindistan, Güney Afrika ve Dubai’yi de kapsayan bir dünya turuna çıkmıştır.

Diğer Ayrıntılar
İlk olarak Frankturt’ta lise öğrencisiyken keşfedilmiştir. Garsonluk yaptığı yere gelen Türk ajansı fotoğraflarını istemiştir. 3 yıl sessizlikten sonra Filinta dizisinden başrol oynaması için teklif almıştır. Fakat öğrenciliğini bırakmayarak teklifi reddetmiştir. Çok kültürlü bir geçmişten geldiği için kendini Dünyalı olarak tanımlamaktadır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Anne ve babası Sinopludur. Babası, ekonomi üzerine tahsil görmek için gittiği Almanya’ya annesini de alarak yerleşmiştir. Kamuoyuna yansıyan bir ilişkisi olmamıştır.

Onunla İlişkili
Tutsak adlı dizide Pamir Pekin, Caner Şahin, Ayda Aksel ve Seray Gözler gibi oyuncularla birlikte rol almaktadır.

Gülper Özdemir yerli kadın oyuncular, Almanya doğumlu ünlüler, 5 nisan doğumluünlüler ve koç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Gülper Özdemir hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER