Liza Koshy Kimdir?

LİZA KOSHY KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 31 Mart 1996
DOĞUM YERİ: HoustonTX, ABD
YAŞI: 21
BURCU: Koç
BOYU ve KİLOSU: 154 cm., 55 kg.

Hakkında
2013’de Vine platformunda Lizzza adıyla komik videolar yayınlamaya başlamıştır ve Vine uyglaması kapanmadan önce 5 milyondan fazla takipçisi olmuştur. Liza Koshy en popüler YouTuberlardan biridir. YouTube kanalında 11 milyon, musical.ly’de 9 milyon ve instagramda 13 milyon takipçisi vardır. 

Ünlü Olmadan Önce
Gerçek adı Elizabeth Koshy’dir. Lise öğrencisiyken tıpkı diğer arkadaşları gibi Vine uygulamasını indirmiş ve kullanmaya başlamıştır. İngilizce ve İspanyolca olarak çift dilli bir okulda öğrenim görmüştür.

Diğer Ayrıntılar
Lise yıllarında okul dans takımının kaptanlığını yapmıştır. 2016 yapımı FML adlı gençlik filminde rol almıştır. Ayrıca yine 2016’da gösterime giren Freakish adlı gerilim dizisinde rol almaktadır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Baba tarafından Hint, anne tarafından Alman / İngiliz kökleri bulunmaktadır. Kendisinden büyük iki ablası vardır. Kasım 2015'te Slovak sosyal medya fenomeni David Dobrik ile çıkmaya başlamıştır.

Onunla İlişkili
2017 Gençlik Seçimi Ödüllerinde Logan Paul yılın erkek web yıldızı seçilirken, Liza Koshy’de yılın kadın web yıldızı ödülünü kazanarak objektiflere birlikte poz vermişlerdir.

Liza Koshy fenomenler, ABD doğumlu ünlüler, 31 mart doğumlu ünlüler ve koç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Liza Koshy hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER