Aylin Kontente Kimdir?

AYLİN KONTENTE KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 30 Haziran 1982
DOĞUM YERİ: İzmir, Türkiye
YAŞI: 35
BURCU: Yengeç
BOYU ve KİLOSU: 174 cm., 66 kg.

Hakkında
2012 yılında yayınlanan İnsanlar Alemi ve sonrasında da Güldür Güldür adıyla devam eden TV komedi programında Burcu Yerler rolüyle ekranlarda yer alan başarılı oyuncudur. TRT1 dizisi Seksenler’de 5 sezon Suzan karakterini canlandırmıştır.  Vay Arkadaş (2010) ve Tatlım Tatlım (2017) oynadığı filmler arasındadır.

Ünlü Olmadan Önce
2003 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. İlk dizisi 2003’te gösteririme giren ve 2 sezon yayınlanan Kampüsistan’dır.

Diğer Ayrıntılar
Oyunculuk dışında dans tutkusu vardır. Farklı dans türleri konusunda eğitimler almıştır. 2008 – 2010 arasında Yaprak Dökümü dizisinde Nazlı karakterini canlandırmıştır. 2015 yılında Güldür Güldür ekibiyle birlikte Altın Kelebek En İyi Komedi Dizisi ödülünü kazanmıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
2012 yılında, İnsanlar Alemi ve Güldür Güldür programlarında İsmail adıyla rol alan Alper Kul ile evlenmiştir. 2013 yılında oğulları Arel dünyaya gelmiştir.

Onunla İlişkili
İnsanlar Alemi adlı komedi programında Ali Sunal, Alper Kul, Erdem Yener, İrem Sak, Okan Çabalar ve Mine Tugay gibi oyuncularla birlikte rol almıştır.

Aylin Kontente yerli kadın oyuncular, İzmir doğumlu ünlüler, 30 haziran doğumlu ünlüler ve yengeç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Aylin Kontente hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER