Scarlett Johansson Kimdir?

SCARLET JOHANSSON KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 22 Kasım 1984
DOĞUM YERİ: New YorkNY, ABD
YAŞI: 32
BURCU: Yay
BOYU ve KİLOSU: 160 cm., 57 kg.

Hakkında
2003’de Lost In Translation (Bir Konuşabilse) adlı filmdeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu dalında BAFTA ödülüne layık görülen oyuncudur. Daha sonra The Prestige (Prestij), Vicky Cristina Barcelona (Barcelona Barcelona), ​​Don Jon (Kalbim Sende), We Bought a Zoo (Düşler Bahçesi) filmlerinde ve Marvel film serisinde süper kahraman Black Widow (Kara Dul) olarak rol almıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Tam adı Scarlett Ingrid Johansson’dur. İlk filmi, henüz 9 yaşındayken1994’de çekilen North (Kuzey)'dir. 1997'de Home Alone 3 (Evde Tek Başına 3) filminde Molly Pruitt karakterini canlandırmıştır.

Diğer Ayrıntılar
2001 komedi filmi Ghost World’deki rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Toronto Film Eleştirmenleri Derneği Ödülüne layık görülmüştür. Dolce & Gabbana, Gap ve L’oreal reklamlarında yer almıştır. Musevi inancına sahiptir. Esquire Magazin tarafından 2006 ve 2013’de dünyanın en çekici kadını seçilmiştir. Sosyal medya kullanmamaktadır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Babası Danimarka ve annesi Polonya asıllıdır. Kanadalı aktör Ryan Reynolds ile 2008’de evlenmiş ve çift 2011'de boşanmıştır. Daha sonra 2014 yılında Fransız reklamcı Romain Dauriac ile evlenmiştir. Evlenmeden hemen önce Rose Dauriac adında bir kızları dünyaya gelen çiftin ilişkisi, 2016’da boşanmayla sonlanmıştır.

Onunla İlişkili
Barcelona Barcelona filminde Penelope Cruz ve Javier Bardem, Prestij filminde Hugh Jackman ve Christian Bale ile birlikte roller almıştır.

Scarlett Johansson yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 22 kasım doğumlu ünlüler ve yay burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Scarlett Johansson hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder

YENİ BİYOGRAFİLER