Justin Timberlake Kimdir?

JUSTİN TİMBERLAKE KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 31 Ocak 1981
DOĞUM YERİ: MemphisTN, ABD
YAŞI: 36
BURCU: Kova
BOYU ve KİLOSU: 185 cm., 81 kg.

Hakkında
Pop star ve aktör olan Timberlake, ilk olarak erkeklerden oluşan müzik grubu NSYNC’nin bir üyesi olarak ün kazanmıştır. Gruptan ayrıldıktan sonra, 1 numaraya çıkan "Sexyback" ve "My Love" single'larını da içeren müzik kariyerine devam etmiştir. Aktör olarak Sosyal Ağ, Kötü Öğretmen, Zamana Karşı ve Arkadaştan Öte gibi filmlerde önemli roller oynamıştır. 

Ünlü Olmadan Önce
Tam adı Justin Randall Timberlake’dir. Tennessee, ABD'de küçük bir kasabada Baptist olan ailesi tarafından büyütülmüştür. Henüz çocukken Star Star adlı televizyon şovunda şarkı söyleyerek adını duyurmuştur. 

Diğer Ayrıntılar
Toplamda 6 Grammy ve 4 Emmy Ödülü kazanmıştır. 2008'de "What Goes Around ... Comes Around" şarkısıyla En İyi Erkek Pop Vokal Performansı ve "LoveStoned / I Know She Think" adlı şarkısıyla En İyi Dans Kaydı dallarında Grammy kazanmıştır. Her iki şarkı da ikinci solo stüdyo albümü FutureSex/LoveSounds’da yer almıştır. William Rast adında giyim markası, Destino ve Southern Hospitality adında iki restoranı vardır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Aktris Jessica Biel ile 19 Ekim 2012'de evlenmiştir. Çiftin, 11 Nisan 2015'te oğulları Silas dünyaya gelmiştir. Daha önce Britney Spears ve Cameron Diaz ile üçer yıl devam eden ilişkileri olmuştur.

Onunla İlişkili
2011 yapımı Friends with Benefits (Arkadaştan Öte) filminde Mila Kunis ve Emma Stone ile birlikte oynamıştır.  

Justin Timberlake yabancı erkek oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 31 ocak doğumlu ünlüler ve kova burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Justin Timberlake hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.  

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER