Ece Seçkin Kimdir?

ECE SEÇKİN KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 12 Eylul 1991
DOĞUM YERİ: İstanbul, Türkiye
Yaşı: 26
BURCU: Başak
BOYU ve KİLOSU: 152 cm., 46 kg.

Hakkında
Ozan Doğulu tarafından keşfedilmiş ve 2013’de ilk albümü Bu ne Yaa ile müzik piyasasına iddialı bir giriş yapmıştır. Sonrasında Şok Oldum (2014), Aman Aman (2015) ve Zamanım Yok (2016) albümlerini çıkartarak başarısını sürdürmüştür. Ozan Doğulu ile birlikte seslendirdiği Hoşuna Mı Gidiyor adlı şarkı, 2015 Türkiye Gençlik Ödüllerinde En İyi Şarkı ödülünü kazanmıştır.

Ünlü Olmadan Önce
3 yaşında piyano çalmaya başlamış, 7 yaşında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı piyano bölümünü kazanmıştır. Piyano eğitiminin yanı sıra uzun yıllar bale ve dans eğitimleri almıştır. Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanmış fakat eğitimini yarıda bırakarak müzik kariyerine odaklanmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Christina Aguilera, Celine Dion, Lara Fabian gibi starların şarkılarını dinleyerek büyümüş ve bu sanatçılardan ilham almıştır. Düzen takıntısı vardır. Sesi 4 oktavdır. Bama Music Awards 2017’de En İyi Çıkış Yapan Türk Sanatçı ödülünü almıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
İşadamı babası ve piyano öğretmeni annesinin tek çocuğudur. 2015 yılında çıkmaya başladığı pilot sevgilisi Çağrı Terlemez ile ilişkisi devam etmektedir.

Onunla İlişkiler
2016'da Hoş geldin Ayrılığa şarkısını Kolpa Grubu, 2017'de Sayın Seyirciler'i Ozan Doğulu ve O La La adlı şarkıyı Sinan Ceceli ile birlikte seslendirmiştir.

Ece Seçkin yerli kadın şarkıcılar, İstanbul doğumlu ünlüler, 12 eylül doğumlu ünlüler ve başak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Ece Seçkin hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.  

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER