Ashley Tisdale Kimdir?

ASHLEY TİSDALE KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 2 Temmuz 1985
DOĞUM YERİ: West Deal, NJ, ABD
YAŞI: 32
BURCU: Yengeç
BOYU ve KİLOSU: 160 cm., 52 kg.

Hakkında
Disney kanalı dizisi Zack ve Cody’nin Lüks Yaşamı’ndaki Maddie rolü ile tanınmış oyuncu ve şarkıcıdır. High School Musical (Yıldızlar Takımı) film serisindeki performansları nedeniyle MTV Sinema Ödülleri de dahil olmak üzere birçok oyunculuk ödülü kazanmıştır. Ayrıca Phineas ve Förb adlı 2015 yapımı çizgi filmde Candace karakterini seslendirmiştir.

Ünlü Olmadan Önce
3 yaşındayken reklamlarda oynamaya başlamış ve 100ün üzerinde reklamda yer almıştır. 8 yaşında Broadway Müzikali Les Miserables’de rol almış ve ekiple birlikte eseri sahnelemek üzere dünya turuna çıkmıştır. 12 yaşındayken Beyaz Saray’da Bill Clinton için şarkı söylemiştir.

Diğer Ayrıntılar
İlk albümü Headstrong 2007’de çıkmış, Billboard Hot 200 listesinde ilk beşe kadar yükselmiştir. 1997 – 2003 arasında Ford için modellik yapmıştır. Allure Dergisinin Mayıs 2011 sayısında çıplak poz vermiştir. 2014’de Genç Hollywood Ödüllerinde Sosyal Medya Süperstarı ödülünü kazanmıştır. Aktris Vanessa Hudgens yakın arkadaşıdır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
2009 - 2011 yılları arasında kliplerinden bazılarını da çeken Scott Speer ile çıkmıştır. Eylül 2014'te şarkıcı Christopher French ile evlenmiştir. Ablası Jennifer Tisdale’de bir oyuncudur. Yahudidir.

Onunla İlişkili
Yıldızlar Takımı 1,2 ve 3’de Zac Efron ve Vanessa Hudgens ile birlikte rol almıştır.

Ashley Tisdale yabancı kadınoyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 2 temmuz doğumlu ünlüler ve yengeç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Ashley Tisdale hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER