İsmail Küçükkaya Kimdir?

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 20 Ocak 1972
DOĞUM YERİ: Simav, Kütahya, Türkiye
YAŞI: 45
BURCU: Oğlak
BOYU ve KİLOSU: 174 cm., 77 kg.

Hakkında
Eylül 2013'den bu yana, hafta içi her gün Fox TV ekranlarında Çalar Saat adlı haber programını sunan gazeteci ve sunucudur. Bu programı ile pek çok üniversiteden ve diğer kurumlardan ödüller kazanmıştır. TMSF’ye devredilmeden önce 2008 – 2013 yılları arasında Akşam Gazetesinin genel yayın yönetmenliğini yapmıştır. 2 milyona yaklaşan Twitter takipçisi ile bir fenomendir. 

Ünlü Olmadan Önce
Üniversiteye kadar olan eğitimini Kütahya’da tamamlamıştır. Ankara Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümü mezunudur. 1991 yılında Hürriyet gazetesinde muhabirlik yaparak mesleğe başlamıştır.

Diğer Ayrıntılar
Sabah ve Star gazeteleri ile SkyTürk TV’de görevlerde bulunmuştur. 2000’li yılların başında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır. 2005 – 2008 arasında Akşam gazetesi Ankara temsilciliğini yürütmüştür. Cumhuriyetimize Dair, Korkma ve Cumhuriyet’in İlk 100 Yılı adlı kitapların yazarıdır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Annesi Halise ve babası Yunus Küçükkayadır. Babası aşçılık ve garsonluk yaparak çocuklarını zor koşullarda büyütmüştür. İki kız ve bir erkek kardeşi vardır. Temmuz 2016’da, Samsun’da Güzel Sanatlar öğretmenliği yapan Eda Demirci ile evlenmiştir.

Onunla İlişkili
Fox Tv’nin ana haber spikeri Fatih Portakal ile hem iş arkadaşı hem de dosttur.

İsmail Küçükkaya gazeteciler, Kütahya doğumlu ünlüler, 20 ocak doğumlu ünlüler ve oğlak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. İsmail Küçükkaya hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER