Engin Hepileri Kimdir?

ENGİN HEPİLERİ KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 3 Mart 1978
DOĞUM YERİ: İstanbul, Türkiye
YAŞI: 39
BURCU: Balık
BOYU ve KİLOSU: 181 cm., 77 kg.

Hakkında
Engin Hepileri tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu, tiyatro yönetmeni, seslendirme sanatçısı ve sunucudur. Aralarında İntikam, Gönülçelen, Kara Ekmek ve Emret Komutanım’ın da olduğu 20 dizide rol almıştır.  Beyzanın Kadınları, Nefes, Av Mevsimi, Bana Adını Sor, Çalsın Sazlar ve Yağmur: Kıyamet Çiçeği oynadığı sinema filmleri arasındadır.

Ünlü Olmadan Önce
Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde öğrenciyken tiyatroya başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Oyunculuk üzerine aynı üniversitede yüksek lisans ve bir süre akademisyenlik yapmıştır. İlk dizisi 1998 yapımı İki Arkadaş’tır.

Diğer Ayrıntılar
Kent oyuncuları bünyesinde çeşitli oyunlarda yer almıştır. 2013 yılında Tiyatro.İn’i kurmuş ve oyunlar sahnelemiştir. Kampüsistan adlı 2003 yapımı dizi ile TV izleyicileri onu tanımıştır. 2017’de TRT1 Altın Petek adlı yarışma programının sunucusu olmuştur. Nilüfer’in Seni Kimler Aldı ve Gökhan Türkmen’in Bir Öykü adlı kliplerinde oynamıştır. Bridgestone reklamında oynamış, Toyota C-HR, Volvo ve Head & Shoulders reklamında seslendirme yapmıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Akademi Kenter’de hocalık yaptığı dönemde öğrencisi olarak tanıştığı ve üç yıllık ilişkinin ardından 2011 yılında evlendiği Ayşegül Topçu ile 2014’de boşanmıştır.  2015’de oyuncu Beyza Şekerci ile evlenmiştir.  

Onunla İlişkili
İntikam adlı dizide Beren Saat, Mert Fırat ve Nejat İşler gibi oyuncularla birlikte yer almıştır.

Engin Hepileri yerli erkek oyuncular, İstanbul doğumlu ünlüler, 3 mart doğumlu ünlüler ve balık burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Engin Hepileri hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER