Enes Batur Kimdir?

ENES BATUR KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 9 Nisan 1998
DOĞUM YERİ: Ankara, Türkiye
YAŞI: 19
BURCU: Koç
BOYU ve KİLOSU: 180 cm., 75 kg.

Hakkında
Türkiye’nin en çok abonesi olan kişisel YouTube kanalının sahibidir. Oyun ve komedi üzerine videolarının ve diğer vlogların yer aldığı NDNG – Enes Batur adlı YouTube kanalı ile 5 milyon aboneye ulaşma başarısını göstermiştir.

Ünlü Olmadan Önce
Tam adı Enes Batur Sungurtekin’dir. Ankara’da dünyaya gelmiş, 2 yaşına kadar Ankara’da yaşamıştır. Sonrasında babasının tayini nedeniyle Erzurum’a ve ilkokul 2. sınıfta ailesiyle Antalya’ya taşınmıştır. Kepez Anadolu Lisesi ve Final Temel Lisesinde okumuştur. Uluslar arası Antalya Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde öğrenimine devam etmektedir.  

Diğer Ayrıntılar
Antalya’da yaşamasına rağmen denize girmeyi sevmez. Kart ve strateji oyunları oynamayı sever. Yabancı YouTuberlardan PewDiePie’ı takip eder. Sigara ve alkol içmez.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Babası Fatih Sungurtekin polis ve annesi Arzu Sungurtekin hemşiredir. Enis ve Toygu adında iki kardeşi vardır. Lise son sınıfta tanıştığı Başak adındaki kız arkadaşıyla ilişkisi devam etmektedir.

Onunla İlişkili
Ruhi Çenet, Orkun Işıtmak, Murat Engin ve Burak Şahin diğer başarılı YouTuberlardır.

Enes Batur youtuberlar, Ankaradoğumlu ünlüler, 9 nisan doğumlu ünlüler ve koç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Enes Batur hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

  1. enes artık 8 milyon abonedir ve başak karahandan haziran ayında ayrılmıştır

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

YENİ BİYOGRAFİLER