Austin Butler Kimdir?

AUSTİN BUTLER KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 17 Ağustos 1991
DOĞUM YERİ: Anaheim , CA, ABD
YAŞI: 26
BURCU: Aslan
BOYU ve KİLOSU: 183 cm., 68 kg.

Hakkında
Austin Butler, ABD’li şarkıcı ve oyuncudur. Zoey 101 ve Switched at Birth en bilinen dizileri arasındadır. 2013 – 2014’de iki sezon yayınlanan Carrie Günlükleri’nde oynamıştır ve 2016 yılından bu yana Shannara Günlükleri adlı dizide rol almaktadır.  

Ünlü Olmadan Önce
Tam adı Austin Robert Butler’dir. 7 yıl okula gittikten sonra eğitimine evde devam etmiştir. 13 yaşında bir oyunculuk ajansına kaydolmuş ve 2005’te Unfabulous adlı gençlik dizisiyle oyunculuğa başlamıştır.  

Diğer Ayrıntılar
ICarly adlı gençlik dizisinde konuk oyuncu olarak Whatever My Love adlı şarkıyı seslendirmiştir. 2009’da iTunes üzerinden Life I Love You, Not adlı single şarkısını yayınlamıştır. Freddy Mercury’ye hayrandır. Gitar koleksiyoneridir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Annesi Lori Howell ve babası David Butler’dir. Ashley Butler adında bir ablası vardır. 2011'den bu yana artist ve şarkıcı Vanessa Hudgens ile çıkmaktadır.

Onunla İlişkili
Ashley Tisdale ile birlikte 2009 yapımı Evimde Uzaylı Var filminde rol almıştır.

Austin Butler yabancı erkek oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 17 ağustos doğumlu ünlüler ve aslan burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Austin Butler hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER