Gökçe Bahadır Kimdir?

GÖKÇE BAHADIR KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 9 Kasım 1981
DOĞUM YERİ: İstanbul, Türkiye
YAŞI: 36
BURCU: Akrep
BOYU ve KİLOSU:  170 cm.,  58 kg.

Hakkında
İlk olarak, 2003 – 2005 arasında yayınlanan Hayat Bilgisi dizisinde geniş kitlelerce tanınmıştır. Kayıp Şehir, Aramızda Kalsın, Hatırla Gönül ve Adı Efsane dizilerinde başrol oynamıştır. Dedemin İnsanları (2011) ve Aşk Uykusu (2016) oynadığı filmler arasındadır. Dedemin İnsanları filmi ile Kayıp Şehir ve Aramızda Kalsın dizilerindeki rolleri ona çeşitli ödüller kazandırmıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümü mezunudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Çeşitli radyo programlarında sunuculuk yaptıktan sonra Show TV’de Sinyal adlı programını sunmuştur. 2001’de Tatlı Hayat dizisinde konuk oyunculuk yaparak dizi oyunculuğuna adım atmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Yaprak Dökümü dizisinde beş sezon Leyla Tekin rolüyle yer almıştır. Şarkı söylemeyi de seven Gökçe Bahadır, 2017’de çıkan Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları albümünde, Bu Kaçıncı Sonbahar adlı şarkıyı Kiremitçi ile birlikte okumuştur. Alvin ve Sincaplar 2 adlı animasyon filminde Brittany karakterini seslendirmiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
2011 – 2012 yılları arasında Ali Sunal ile 6 ay evli kalmıştır. Ekim 2016’da işadamı sevgilisi Efe Duru ile çıkmaya başlamıştır. Daha önce Kayıp Şehir dizisindeki rol arkadaşı İlker Kaleli ise aşk yaşadığına ilişkin basında haberler çıkmıştır.

Onunla İlişkili
Hatırla Gönül dizisinde Engin Öztürk ve Onur Saylak ile birlikte rol almıştır.

Gökçe Bahadır yerli kadın oyuncular, İstanbul doğumlu ünlüler, 9 kasım doğumlu ünlüler ve akrep burcuünlüler listesinde yer almaktadır. Gökçe Bahadır hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER