Serkan Çayoğlu Kimdir?

SERKAN ÇAYOĞLU KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 31 Mayıs 1987
DOĞUM YERİ: Karlsruhe, Almanya
YAŞI: 30
BURCU: İkizler
BOYU ve KİLOSU: 188 cm., 82 kg.

Hakkında
2014 – 2015’de izlenme rekorları kıran Fox Tv dizisi Kiraz Mevsimi’nde Ayaz rolüyle yer almış ve geniş kitlelerce sevilmiştir. 2016‘da Hayatımın Aşkı dizisinde Demir karakterini canlandırmıştır. Daha Önce Zeytin Tepesi adlı dizide Burak rolüyle yardımcı oyunculuk yapmıştır. Hande Yener’in Ya Ya Ya klibinde oynamıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Almanya Nürnberg’de büyümüştür. Erlangen Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunudur. Öğrencilik yıllarında okulun tiyatro kulübüyle oyunlar sergilemiştir. Bir yandan da modellik yapmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Dolunay Soysert ve Bahar Kerimoğlu’ndan oyunculuk dersleri almıştır. İyi düzeyde Almanca ve İngilizce, orta düzeyde Fransızca ve İtalyanca bilmektedir. Yükselen burcu Yengeç’tir. Kuzey Güney dizisinde konuk oyunculuk yapmıştır. 2015’de L’oreal reklamında oynamıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Erkan adında kendisine benzemeyen çift yumurta ikizi kardeşi vardır. Ailesi ve kardeşi Almanya’da yaşamaktadır. Kiraz Mevsimi setinde tanıştığı Özge Gürel ile ilişkisi bulunmaktadır.

Onunla İlişkili
Hayatımın Aşkı dizisinde Hande Doğandemir, Zafer Algöz ve Zeynep Eronat gibi oyuncularla birlikte rol almıştır.

Serkan Çayoğlu yerli erkek oyuncular, Almanya doğumlu ünlüler, 31 mayıs doğumlu ünlüler ve ikizler burcuünlüler listesinde yer almaktadır. Serkan Çayoğlu hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER