Emrah Karaduman Kimdir?

EMRAH KARADUMAN KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 4 Kasım 1987
DOĞUM YERİ: Samsun, Türkiye
YAŞI: 30
BURCU: Akrep
BOYU ve KİLOSU:  177 cm., 79 kg.

Hakkında
Besteci ve aranjör olan Emrah Karaduman, ilk stüdyo albümü Toz Duman’ı 2015 de çıkarmıştır. Albümdeki sevilen şarkıları arasında İntikam, Nerden Bilecekmiş ve Kırk Yılda Bir bulunmaktadır. 2016’da çıkardığı ilk single çalışması Cevapsız Çınlama Aleyna Tilki tarafından seslendirilmiş ve şarkının videosu Türk şarkı videoları arasında tüm zamanların en çok tıklananı olmayı başarmıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Samsun’da doğmuş, büyümüş ve orada bar müzisyenliği yapmıştır. Hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul’a taşınmış ve barda çalışırken Hande Yener’in ekibi tarafından keşfedilmiştir. Uzun yıllar Hande Yener’in orkestrasında klavye çalmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Mart 2017’de Aleyna Tilki hayranı olduğunu söyleyen bir kişi tarafından Eskişehir’de bıçaklı saldırıya uğramış ve ağır yaralanmıştır. Hadise, Mustafa Ceceli, Hande Yener, Demet Akalın, İrem Derici, Bengü, Murat Boz, Sinan Akçıl ve Mustafa Sandal gibi isimlere bestelerini vermiş ya da düzenleme yapmıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Daha önce şarkıcı Fulin ile ilişkisi olmuştur. Aleyna Tilki ile aşk yaşadıklarına ilişkin basında haberler çıksa da, Emrah Karaduman ilişkilerinin sadece iş arkadaşlığı boyutunda olduğunu açıklamıştır.

Onunla İlişkili
Demet Akalın ile İntikam, İrem Derici ile Nereden Bilecekmiş, Murat Dalkılıç ile Kırk Yılda Bir Gibisin şarkılarını birlikte icra etmiştir.

Emrah Karaduman yerli erkek şarkıcılar, Samsun doğumlu ünlüler, 4 kasım doğumlu ünlüler ve akrep burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Emrah Karaduman hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER