Tolga Sarıtaş Kimdir?

TOLGA SARITAŞ KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 30 Mayıs 1991
DOĞUM YERİ: İstanbul, Türkiye
YAŞI: 26
BURCU: İkizler
BOYU ve KİLOSU: 176 cm., 74 kg.

Hakkında
Muhteşem Yüzyıl’da Şehzade Cihangir, Güneşin Kızları’nda Ali ve 2017 sezonu dizisi Söz’de Yavuz rolüyle tanınan oyuncudur. 2017 Türkiye Gençli Ödüllerinde En İyi Erkek Oyuncu seçilmiştir. Kaledeki Yalnızlık (2011) ve Kötü Çocuk (2017) oynadığı filmler arasındadır.

Ünlü Olmadan Önce
İstanbul Esenyurt Halil Akkanat Lisesi mezunudur. Gençliğinde ailesine katkı amacıyla pazarcılık yapmıştır. Lise sonrası Esenyurt Belediye Tiyatrosunda oyunlarda yer almıştır. Müziğe de ilgisi olan Sarıtaş, çeşitli amatör gruplarda gitar ve bateri çalmıştır. İstanbul Üniversitesi Coğrafya Bölümü’den açık ve uzaktan eğitim alarak okumuştur.

Diğer Ayrıntılar
Arka Sokaklar ve Öyle Bir Geçer Zaman ki bölüm oyunculuğu, 20 Dakika ve Benim Adım Gültepe yardımcı oyunculuk yaptığı dizilerdir. 2015 dizisi Büyük Sürgün Kafkasya’da Cemil karakterini canlandırarak başrolde yer almıştır. Doğuş Çay reklamında ve Özlem Tekin’in Kimse Bilmez klibinde oynamıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Kendisinden küçük Gencay adında bir erkek kardeşi ve Berfin adında bir kız kardeşi vardır. Daha önce Berrak Tüzünataç ve Hande Erçel ile adı anılsa da kamuoyu ile paylaştığı bir ilişkisi olmamıştır.

Onunla İlişkili
Benim Adım Gültepe dizisinde Ekin Koç ve Ayça Bingöl, Güneşin Kızları dizisinde ise Hande Erçel, Emre Kınay, Evrim Alaysa ve Burcu Özberk gibi oyuncularla birlikte rol almıştır.

Tolga Sarıtaş yerli erkek oyuncular, İstanbul doğumlu ünlüler, 30 mayıs doğumlu ünlüler ve ikizler burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Tolga Sarıtaş hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER