Chris Evans Kimdir?

CHRİS EVANS KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 13 Haziran 1981
DOĞUM YERİ: BostonMA, ABD
YAŞI: 36
BURCU: İkizler
BOYU ve KİLOSU: 183 cm., 88 kg.

Hakkında
Chris Evans, Avengers ve Captain America filmlerinde Kaptan Amerika rolüyle tanınmış oyuncudur. Fantastik Dörtlü (2005), Cellular (Ölüm Hattı) (2004), Snowpiercer (2013) ve Not Another Teen Movie (Gençli Halleri) (2001) adlı filmlerde de rol almıştır. 2017’de People’s Choice Awards’da Favori Aksiyon Sinema Oyuncusu ödülü kazanmıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Gerçek adı Christopher Robert Evans’dır. Katolik olarak yetiştirilmiştir. Liseyi bitirdikten sonra Lee Strasberg Tiyatro ve Sinema Enstitüsü'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Diğer Ayrıntılar

Boston Public, The Fugitive ve Opposite Sex dizilerinde oynamıştır. Chris Hemsworth ile yakın arkadaştır. Gucci Guilty parfümlerinin reklam kampanyasında aktris Evan Rachel Woods ile birlikte yer almıştır. Uzun yıllardır vejetaryendir. LGBT topluluğa verdiği destekle de tanınmaktadır. Gay erkek kardeşi, oyuncu Scott Evans’dan utanmadığını fakat onu dışlayan ve evlenme hakkı tanımayan ABD’den utandığını söylemiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Annesi sanatsal direktör ve babası dişçidir. Bir erkek kardeşi ve iki kız kardeşi vardır. 2004'ten 2006'ya Jessica Biel, 2015'te Lily Collins ve 2016'dan 2017'ye kadar Jenny Slate ile çıkmıştır.

Onunla İlişkili
Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde Robert Downey Jr., Sebastian Stan, Elizabeth Olsen ve Scarlett Johansson gibi isimlerle birlikte rol almıştır.

Chris Evans yabancı erkek oyuncular, ABD doğumlu ünlüler, 13 haziran doğumlu ünlüler ve ikizler burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Chris Evans hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER