Deepika Padukone Kimdir?

DEEPİKA PADUKONE KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 5 Ocak 1986
DOĞUM YERİ: KopenhagDanimarka
YAŞI: 31
BURCU: Oğlak
BOYU ve KİLOSU: 174 cm., 60 kg.

Hakkında
Deepika Padukone Hindistan’ın en çok kazanan oyuncu ve mankenlerinden biridir. 2007’de ilk Bollywood filmi Om Shanti Om’daki rolüyle dünya çapında tanınan bir oyuncu olmuştur. Bu rolüyle 2008 Filmfare En İyi Çıkış Yapan Oyuncu ödülünün sahibi olmuştur. Aynı zamanda Love Aaj Kal, Lafangey Parindey ve Bachna Ae Haseeno gibi filmlerde oynamıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Danimarka’da doğmuş fakat bir yaşındayken ailesi Hindistan’a taşınmıştır. Ünlü Badminton oyuncusu Prakash Padukone'nın kızıdır. Gençliğinde kendisi de ulusal düzeyde badminton oynamıştır. Aynı zamanda mankenlik yapmış ve sonrasında oyunculuğa adım atmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Oyunculuk kariyerine başlamadan önce Anupar Kher’s Film Akadamisi’nde eğitimler almıştır. 2005’de Hindistan’da yılın modeli seçilmiştir. Yaşadığı ağır depresyon sonrasında ruh sağlığı üzerine çalışmalar yapan The Live Love Laugh Foundation adlı vakfı kurmuştur. Johnny Deep hayranıdır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Anisha adında küçük bir kız kardeşi vardır. 2013 yılından bu yana Ranveer Singh ile ilişkisi bulunmaktadır. Daha önce 2007 – 2008 arasında oyuncu Ranbir Kaapor beraberliği olmuştur.

Onunla İlişkili
Om Shanti Om filminde Shahrukh Khan ve Salman Khan ile birlikte rol almıştır.

Deepika Padukone yabancı kadın oyuncular, Danimarka doğumlu ünlüler, 5 ocak doğumlu ünlüler ve oğlak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Deepika Padukone hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER