Beren Saat Kimdir?

BEREN SAAT KİMDİR

DOĞUM TARİHİ: 26 Şubat 1984
DOĞUM YERİ: Ankara, Türkiye
YAŞI: 33
BURCU: Balık
BOYU ve KİLOSU: 164 cm., 52 kg.

Hakkında
2009 – 2010 yılları arasında yayınlanmış Aşk-ı Memnu dizisi ile söhreti yakalamıştır. Bu dizideki Bihter Ziyagil rolü sayesinde iki yıl üst üste Altın Kelebek En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır. Fatmagül’ün Suçu Ne, İntikam ve Muhteşem Yüzyıl Kösem diğer başarıyla yer aldığı diziler arasındadır. Güz Sancısı (2009) ve Benim Dünyam (2013) oyunculuğu ile dikkat çektiği filmlerdendir.

Ünlü Olmadan Önce
Ankara’da doğup büyümüştür. Ankara Ted Koleji mezunudur. Şarkı söylemek ve oyunculuk çocukluğundan beri hayalini süslemiştir. Başken Üniversitesi İşletme Fakültesinde okurken katıldığı Türkiye’nin Yıldızları yarışmasında ikinci olmuş ve  oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Oynadığı dizilerin yurtdışına satışı ile özellikle Ortadoğu ve Baklanlarda geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Arçelik, Tofita, Patos, Duru ve Rexona reklamlarında oynamıştır. Oyuncak Hikayesi 3 adlı animasyon filminde Barbie karakterini seslendirmiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Hüseyin Avni ve Ayla Saat çiftinin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Cem adında bir abisi vardır. 2014 yılında Kenan Doğulu ile evlenmiştir. Türkiye’nin Yıldızları yarışmasına, lise yıllarında tanıştığı sevgilisi Efe Güray’ın desteği ile katılmış ve yarışma bittikten kısa bir süre sonra Efe trafik kazasında yaşamını yitirmiştir.

Onunla İlişkili
Fatmagül’ün Suçu Ne adlı dizide Engin Akyürek, Esra Dermancıoğlu ve Fırat Çelik gibi oyuncularla birlikte rol almıştır.

Beren Saat yerli kadın oyuncular, Ankara doğumlu ünlüler, 26 şubat doğumlu ünlüler ve balık burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Beren Saat hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER